Scandal între romi şi poliţişti, în sectorul 4Scandal în plină stradă între romi şi câteva sute de poliţişti locali! Cearta a izbucnit în sectorul 4, după ce oamenii legii au încercat să evacueze mai multe familii care ar fi stat ilegal în blocurile folosite de primărie pentru cazurile sociale.

AMBIANTA 
"Vorbiţi acum, ce există în scara asta, nu se mai poate, am dosar băgat în primăria sect 4. Stau în 12 mp cu doi copii."

Poliţiştii locali au descins în blocul de garsoniere atribuit cazurilor sociale şi familiilor evacuate din casele naţionalizate.

AMBIANTA 
"Ce să spunem, domne? Că stau de 8 ani aici cu 2 copii intr-o cameruţă , ne-a dat afară din casă, ne-au spus că provizoriu o să stăm aici şi uitaţi, am 8 ani de când stau aici, ne mănâncă ploşnitele aici."

VOX
"Timp de 8 ani de zile cu oameni bolnavi de sida, cu drogaţi, cu ploşnite, cu paduchi, cu gândaci şi nimeni, când ajungem la primărie ştiţi ce ne spun? Cine sunteţi? Din Aleea Nehoi? Lăsaţi-ne în pace, că ne-am săturat de voi! Nu trebuie să ne bage pe toţi în aceeaşi oală, că nu toţi suntem needucaţi."

Primăria sectorului 4 a primit informaţii că acolo locuiesc oameni ai străzii.

VOX
"Aceste blocuri apartin sect 4, avem informaţii că aici nu mai locuiesc familiile pt care au fost în mod normal repartizate ... vrem să ştim exact cine locuieşte aici"

Reprezentanţii Primăriei spun că acţiunea va fi repetată, iar persoanele care nu deţin forme legale vor fi evacuate. Locuinţele rămase libere vor fi atribuite familiilor care au solicitat primăriei o casă socială. La sectorul 4 există în prezent o mie de persoane pe lista de aşteptare.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Suflete tradate
Drama

Suflete tradate

“Suflete tradate” spune povestea fascinanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

vezi detalii
Savantul
Drama

Savantul

Serialul urmărește viața lui Jang Yeong Sil, un om de știință, inventator și tehnician din timpul perioadei Joseon. Jang Yeong Sil a fost născut în clasa de jos. Regele Sejong îi observă abilitațile și îl aduce la palat, dându-i o șansă să arate ce poate.

vezi detalii
Mutantul
Drama

Mutantul

Atunci când în orașul de graniță dintre Germania și Polonia o familie este ucisă cu brutalitate, pistele investigației duc la o cercetare medico-legală pentru a descoperi ce tip de ADN neandertalian este la locul crimei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook