Scandal la o școală din Timișoara, din cauza orelor de matematicăSituație scandaloasă la o școală din Timișoara! Zeci de elevi nu au mai făcut ore de matematică de patru luni, din cauza cadrului didactic care intră dintr-un concediu în altul, fie medical, fie de odihnă. Revoltați, părinții cer rezolvarea cât mai rapidă a acestei situații. Elevii din două clase de a VI-a și două de a VII-a, de la Școala Generală 21 din Timișoara, au făcut ultima oră de matematică în luna decembrie anul trecut. Părinții spun că este inadmisibil, în condițiile în care pe copii îi așteaptă examene grele, iar recuperarea orelor este dificilă.

VOX "Nu avem profesor din ianuarie, pentru că doamna profesor se îmbolnăvește în fiecare săptămână, de luni până vineri, iar sâmbată și duminică nu mai are nimic."

VOX "- Și cum se pregătește, ținând cont că îl așteaptă anul viitor un examen greu? - Nicicum, și bănuiesc că toți copiii sunt la fel. Vom lua meditații, probabil. Trebuie să recuperăm cumva clasa a 7-a."

VOX "Noi mai avem cinci săptămâni până se termină anul școlar. Nu avem o notă! Din decembrie nu am făcut nimic, nu avem din ce da teze."

MIHAELA PETROV, inspector șc. gen. adj., I.S.J. Timiș "S-a stabilit să se asigure suplinirea de către un profesor de matematică în cea mai mare măsură."

Din păcate, lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

DANIELA MĂRAN, director, Școala Generală Nr. 21, Timișoara "În acest moment, școala nu poate să suporte acoperirea în totalitate a orelor. Va intra la clasă același profesor de matematică."

Părinții speră ca situația să se rezolve fie și provizoriu, deoarece pe elevi îi așteaptă teze și examene de care depinde viitorul lor.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook