Școală de top, pe model nordicNordic Elite School of Bucharest aduce un nou concept de învățare la nivel avansat pentru elevii de școală primară și gimnazială. La sediul Universității Creștine ”Dimitrie Cantemir” din București, unde se află și școala, a avut loc o conferință susținută de președintele Senatului Universității și fondatorul școlii românești cu influențe nordice, Corina Dumitrescu, alături de alți reprezentanți ai învățământului românesc, finlandez și american.

CORINA DUMITRESCU ”Noi am început să mergem pe linia educației de influență nordică, dar cu specific românesc, încă de acum patru ani, când am înființat grădinița, Centrul Educațional Nordic, iar acum vom continua la nivel de școală primară și la nivel de gimnaziu. Cadrele noastre didactice sunt instruite după curricula finlandeză.”

ROXANA GAVRILĂ, director, Nordic Elite School of Bucharest ”Folosim metode inovative și încercăm să îmbinăm tradiționalul cu modernul, să folosim instrumente digitale, dar punem accent pe partea umană. Încercăm să creem o punte între emoție, emoția umană, și partea de inteligență artificială, astfel încât să dăm șanse fiecărui elev în parte să progreseze în ritm propriu, să se dezvolte armonios, iar noi, profesorii acestei școli, să fim alături de ei.”

Elevii de la Nordic Elite School of Bucharest vor beneficia de profesori instruiți, mobilier modern și comod, table interactive, cantină, unde vor servi trei mese pe zi, program prelungit, transport, activități extrașcolare, servicii de consiliere psihologică, educațională și vocațională, bază sportivă și bazin de înot. Înscrierile încep în luna martie.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Destine ratacite 2
Drama

Destine ratacite 2

Gitanjali Devi îi încredințează lui Simar Bhardwaj sarcina de a găsi o mireasă ideală pentru nepotul ei. Căutarea lui Simar se termină când o întâlnește pe Simar Narayan, care visează să devină o mare cântăreață.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook