Școala Gimnazială numărul 59 a împlinit 35 de ani de activitateSărbătoare la Școala Gimnazială numărul 59 din Capitală! Unitatea de învățâmânt a împlinit 35 de ani de activitate. La eveniment a fost prezentă și promoția care a terminat clasa a VIII-a în urmă cu 3 ani la această școală. Elevii împreună cu profesorii au plantat pomi și bulbi de lalele și narcise pentru o dezvoltare durabilă a școlii.

AMBIANȚĂ (planteaza pomi) 

Imediat, au mers în sala de clasă unde s-a strigat catalogul și fiecare elev a primit câte o medalie.

AMBIANȚĂ (striga catalogul) 

PAULA COPACEL, director, Școala Gimnazială nr. 59

AMBIANȚĂ (APLAUZE) 

ADRIANA GEORGESCU, director adjunct, Școala Gimnazială nr. 59

AMBIANȚĂ 

VOX

Copiii au mers și în sala de sport unde un dansator profesionist i-a învățat să se mişte pe diverse ritmuri. La finalul evenimentului, foştii elevi ai unităţii de învăţământ le-au predat ştafeta actualilor şcolari, dar şi un clopoţel. Nu de alta, dar recreaţia este şi ea aşteaptată cu înfrigurare, de cei mari dar şi de cei mici! La Şcoala gimnazială nr. 59 "Dimitrie Sturdza" din Bucureşti învaţă peste 800 de elevi. Toţi s-au bucurat de un nou an şcolar, mai ales că aici sălile de clasă sunt bine puse la punct, condițiile de igienă sunt impecabile iar profesorii dedicați. Aşa că foştii elevi speră să îşi revadă primii dascăli şi la evenimentele următoare.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook