Scumpirea alimentelor, în atenţia GuvernuluiScumpirea alimentelor, în dezbaterea Guvernului! Luat la întrebări de premier, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat că majorările de preț la ouă înregistrate în ultima perioadă nu sunt justificate.

AMBIANȚĂ Tudose: "Daea de ce se scumpesc produsele? Au început să apară poze cu găini îmbrăcate în blană."

Ministrul agriculturii l-a acuzat pe președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, că a făcut afirmaţii împotriva țării, atunci când a spus că majorarea preţurilor la alimente se poate explica prin creşterea deficitului bugetar.

AMBIANȚĂ Daea: "La ouă, fermierul îl produce la 36 de bani, îl duce pe raft și de aici pana la 1 leu, ceea ce nu este justificat. Am rugat prin adresa scrisă președintele CC care dacă este astăzi aici poate să mai dea o dată o explicație pe care nu aș cataloga-o decât împotriva țării. Spun asta foarte apăsat pentru că a spune că sunt diferențe de urmare a faptului că e deficit bugetar mi se pare prea mult. Tudose: Că ce? Daea: Că e deficit bugetar. Dumnealui știe, ar trebui să dea explicații, pentru că el nu este păun printre găini, se plimbă cu explicații și dă un răspuns peste doi ani."

Petre Daea a precizat că, dat fiind faptul că în piaţă preţurile la unele produse au crescut nejustificat, a instituit la nivelul ministerului o echipă de control. Ministrul Agriculturii a mai spus că aceste lucruril trebuie abordate cu seriozitate de către preşedintele Consiliului Concurenţei.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook