Se caută profesori pentru Şcoala Europeană de la BruxellesMinisterul Educaţiei organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi la Şcoala Europeană de la Bruxelles. Candidaţii se pot înscrie până pe 14 mai 2021, prin depunerea dosarelor la Registratura Ministerului Educației. Instituția nu oferă nicio adresă online la care dosarele pot fi depuse, în schimb, indică poșta, ca metodă alternativă de transmitere a documentelor.

IRINA CODREANU, reporter „Cele 3 posturi scoase la concurs sunt de profesor la disciplina Matematică, cu predare în limba engleză, profesor de Chimie-fizică/Științe integrate, cu predare în română și germană, franceză sau engleză și Consilier educativ, pentru care este nevoie de cunoașterea limbilor română, engleză și franceză. Salariile sunt cuprinse între 4.000 şi 6.000 de euro. La concurs pot participa profesori care au certificate internaționale de limbă, eliberate doar de câteva centre specifice.”

Pe 18 mai 2021, candidaţii vor susţine o probă-interviu. În aceeaşi zi, sunt planificate afişarea rezultatelor obţinute la interviu şi afişarea planificării probei scrise. Proba scrisă şi transmiterea rezultatelor vor avea loc în zilele de 19 și 20 mai 2021. Contestaţiile se depun pe 21 mai 2021, la Registratura Ministerului, în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor. Școlile Europene au fost înființate cu scopul de a asigura educația, în limba maternă, a copiilor personalului angajat în instituțiile comunitare. În Școlile Europene, potrivit reglementărilor specifice, pot fi înscriși numai copiii funcționarilor europeni și ai angajaților în instituțiile partenere ale Comisiei Europene sau semnatare ale unor convenții cu instituțiile europene.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook