Se caută soluţii pentru cooperarea teritorialăBeneficiile cooperării teritoriale, analizate la Universitatea Titu Maiorescu din Capitală! Prestigioasa insitituţie de învăţământ a găzduit un eveniment organizat împreună cu Academia Europeană a Regiunilor şi în parteneriat cu Executivul Regiunii Flandra a Regatului Belgiei și membrii Universității Titu Maiorescu. Conferința a reunit reprezentanții ai mediului academic din România și Regatul Belgiei, dar și reprezentanți ai Autorității Administrației Publice Centrale și Locale. Specialiștii au acordat o atenție deosebită necesității integrării cooperării teritoriale la toate nivelurile de planificare strategică.

IOSIF URS, președinte, Universitatea Titu Maiorescu
"Conferința internațională își propune să identifice și să cunoască posibilitățile de dezvoltare regionale și locale, teritoriale în scopul dezvoltării regionale și internaționale."

De asemenea, se dorește implementarea posibilelor soluții oferite de mediul academic pentru a crea lanțuri valorice inovatoare în vederea dezvoltării teritoriale integrate ca obiectiv al politicii de coeziune a Uniunii Europene.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Clanul
Drama

Clanul

Serialul ne poartă în renumita dinastie Joseon și prezintă o altă etapă din istoria Coreei.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook