Secretul beneficiilor apartenenţei la UE, dezvăluit de cei mici şi foarte miciÎn urmă cu șaizeci de ani, la Roma, au fost puse bazele Uniunii Europene pe care o cunoaștem astăzi. Dacă în viziunea liderilor de atunci se afla sau nu Europa actuală, este greu de spus. Influenţa semnăturilor din acea vreme se regăseşte asupra tutoror europenilor de azi. O echipă a Naţional TV a vrut să vadă ce înseamnă UE pentru cei tineri şi foarte tineri. Aşa că am mers la Grădiniţa 217 cu program normal din capitală şi la şcoala gimnazială nr. 59. Iar copiii sunt deja conştienţi de beneficiile apartenenţei la comunitatea europeană. Au învăţat că a spune "buna dimineaţa" în mai multe limbi este secretul pentru a obţine cât mai mulţi prieteni. 

VOX:  

Aşa că, dacă merg în vacanţă într-o ţară a Uniunii Europene, nu le va fi greu să se joace cu alţi copii de vârsta lor. La "grădi", au învăţat să cânte şi să spună poezii în franceză, engleză şi germană. 

Ambianta 
VOX 

Şi tot aici, au învăţat cel mai frumos mesaj, care ar trebui să ne îndemne pe toţi la toleranţă. 

Ambianta I love you. 

Avantajele UE nu le-au scăpat şcolarilor. Faptul că România face parte din Uniunea Europeană le deschide noi orizonturi. Ei ştiu că pot călători, studia sau lucra în orice alt stat membru, mai târziu. Beneficii pe care părinţii lor nu le-au avut, la vârsta lor. 

VOX-uri 

Iar definiţia Uniunii nu a fost greu de dat! 

Pace 

Cultura 

Valori... 

Ambianta gradinita: Prietenie! 


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook