Șefii Poliției Române au explicat de ce s-au întâlnit cu interlopii din clanul Duduianu„Nu negociem siguranța cetățenilor și nici aplicarea legii!” a declarat, astăzi, secretarul de stat în M.A.I., Bogdan Despescu, în urma controverselor privind întâlnirea unor șefi din Poliție cu interlopii din clanul Duduianu. În noaptea de 8 spre 9 august, reprezentanți ai Poliției Române, printre care șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, șeful Poliției Sector 5, Cătălin Păștin și șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, s-au întânit cu Elvis Pian și cu alți interlopi din clanul Duduianu, pentru a discuta condițiile de înmormântare. Despescu a afirmat că s-a urmărit prevenirea unor incidente violente, dar și prevenirea răspândirii coronavirusului, în condițiile în care la înmormântarea interlopului erau așteptați 3.000 de oameni.

BOGDAN DESPESCU, secretar de stat, M.A.I. „Din păcate, sâmbătă, 8 august, nu am putut continua în același mod activitățile programate, instanța de judecată respingând propunerile de efectuare a 33 de percheziții domiciliare. Ca principală misiune, am solicitat devansarea funeraliilor și am cerut reprezentanților Bisericii sprijin în acest scop.” 

La rândul lui, șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, filmat în timp ce se întâlnea, în miez de noapte, cu liderii clanului Duduianu, susține că a mers la respectiva întâlnire pentru a preîntâmpina o răzbunare a duduienilor, pentru moartea lui Emi Pian, și pentru că a considerat că este mai importantă siguranța cetățenilor, decât modul în care va fi interpretat gestul său.

LIVIU VASILESCU, șeful Poliției Române „Pentru mine, sănătatea și liniștea locuitorilor Capitalei, la acel moment, au cântărit mai mult decât faptul că, ulterior, acțiunea mea ar putea fi interpretată greșit. Am făcut un demers absolut legal, cu bună credință, că așa vom putea să rezolvăm lucrurile. Asigur cetățenii și pe toți colegii mei că nu am negociat și nu o să negociez niciodată siguranța cetățenului și demnitatea polițistului.” 

Liviu Vasilescu susține, de asemenea, că acțiunea întreprinsă a dat rezultate bune. Nu s-au înregistrat alte victime și nici scandaluri în stradă. În toate zilele de priveghi, însă, normele de prevenire a răspândirii coronavirusului au fost încălcate de participanți și au fost date zeci de amenzi.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook