Semnal de alarmă pentru România, privind pierderea fondurilor europeneAgenda premierului Viorica Dăncilă a debutat cu o întâlnire la nivel europea. Șefa Executivului s-a întâlnit, în prima zi de mandat, cu comisarul european pentru Politica Regională, Corina Creţu. Aceasta a avertizat că, dacă România nu face eforturi anul acesta, riscă să piardă fonduri importante. Ea a spus că există în continuare întârzieri, în special în ceea ce priveşte dezvoltarea regională, dar şi la transporturi şi la construcţia celor trei spitale regionale, însă, până la sfârşitul lunii februarie vor fi găsite soluţii pentru a grăbi procesul de implementare a proiectelor. Comisarul european a mai spus că sunt regiuni din România care şi-au pierdut sau riscă să-şi piardă producţia de cărbune, invitând, astfel, autorităţile din ţară să aplice pentru obţinerea de fonduri europene în scopul redresării uneia a dintre cele mai sărace zone din România, Valea Jiului. Corina Crețu a subliniat că la nivelul Comisiei Europene există deschidere pentru a ajuta România. De asemenea, ea a precizat că ţara noastră a beneficiat foarte mult din fondurile europene, peste 60 la sută din investiţiile făcute în ultimii 10 ani fiind realizate din astfel de finanțări. La finalul întâlnirii, premierul Viorica Dăncilă a declarat că, pentru 2018, suma totală pe care România trebuie să o solicite la rambursare pentru a nu exista risc de dezangajare este de 1,73 de miliarde de euro, adăugând că le-a cerut ministerelor responsabile să prezinte în următoarele două săptămâni soluţii pentru ca România să nu piardă fondurile europene.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook