Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, pe listele Partidului Ecologist Român



Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu, politicienii care deschid lista de candidați ai Partidului Ecologist Român în București au explicat astăzi decizia lor de a se alătura PER. Partidul Social Democrat, fomaţiune în care au activat ani de zile, s-a schimbat, a precizat Pleşoianu.

LIVIU PLEȘOIANU, candidat Camera Deputaților, PER

"PSD-ul din 2016 în care am intrat nu are nicio legătură cu cel din 2020. În PSD-ul din 2020 sunt condiții. Condițiile sunt să spui exact pe dos tot ce ai spus până acum. Asta este condiția de bază în PSD-ul varianta 2020. Deci apreciez faptul că nu mi s-a pus nicio condiție dar acest “apreciez” trebuie să îl citiți în altă cheie. În cheia că dacă mi s-ar fi pus vreo condiție nu aș fi făcut pasul acesta. Nu sunt structural făcut în așa fel încât să accept astfel de condiții."

La rândul său, Șerban Nicolae a explicat că oferta PER este una bazată pe patriotism. Candidatul PER a subliniat că este nevoie de măsuri urgente pentru economia românească.

ŞERBAN NICOLAE, candidat Senat, PER

"Am militat pentru deschiderea hotelurilor și a restaurantelor în această perioadă în condițiile de protecție. Am militat pentru deschiderea sălilor de spectacole. Avem un popor creativ, avem artiști foarte importanți, avem o economie care se poate dezvolta. Lucrurile astea se îmbină cât se poate de armonios dacă am avea niște conducători care să țină cu țara. Am fost probabil de râsul planetei să decidem că pot fi deschise sălile de jocuri mecanice, așa numitele “păcănele”, dar trebuie să închidem teatrele și muzeele că trebuie să deschidem sălile de fitness dar să nu deschidem dușurile la sălile de fitness. Dacă unii cred că așa se face politica în România, dacă unii cred că asta înseamnă responsabilitate politică sunt liberi să o facă. Noi oferim o alternativă! Noi nu credem în acest sistem în care Românii sunt batjocoriți."

Preşedintele PER, Dănuţ Pop, a anunţat că 12 partide au contribuit la formarea actualei platforme a PER, pentru a oferi o alternativă românilor. La alegerile locale, acestea au obţinut 400.000 de voturi, care ar fi suficiente pentru intrarea în Parlament. Liderul PER este convins că împreună cu echipa de la Bucureşti, dar şi cu sprijinul altor politicieni de valoare, din teritoriu, Partidul Ecologist Român va aduce un suflu curat în Parlament.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook