Sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureatA început sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat! Aproximativ 45.000 de candidaţi au susținut astăzi prima probă scrisă a examenului maturității, la Limba și Literatura Română. Cea de-a doua probă, la Limba și Literatura Maternă va avea loc pe 21 august, iar proba obligatorie de profil pe 22 august. Ultima probă, cea la alegere, va fi susţinută pe 23 august. Probele orale vor începe cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, și se vor desfăşura pe 24 şi 27 august, pe 28 august va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, iar în zilele de 29 şi 30 august, va avea loc evaluarea competenţelor digitale. Examenul se va încheia cu evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, pe 30-31 august. Dintre cei 45.052 de candidaţi înscrişi, mai mult de jumătate - 28.488 sunt din promoţia 2017-2018, iar 16.564 de candidaţi provin din seriile anterioare. Rezultatele examenului vor fi afișate pe 1 septembrie, eventualele contestații vor fi soluționate în perioada 2-5 Septembrie, iar rezultatele finale vor fi anunţate pe 6 septembrie.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook