Sfinţirea Catedralei Mântuirii NeamuluiPeste 30.000 de credincioşi şi 2.000 de invitaţi oficiali au mers la sfinţirea Catedralei Naţionale! Slujba a fost oficiată de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu şi Patriarhul Daniel. Evenimentul a fost organizat de Patriarhia Română. În interiorul lăcaşului de cult au intrat doar invitaţii oficiali, iar credincioşii au stat pe esplanada din faţa Catedralei şi au urmărit slujba Sfintei Liturghii pe ecranele special montate. Ministerul Afacerilor Interne a decis să trimită la evenimentul de sfinţire a Catedralei mai multe echipaje de pompieri, poliţie, jandarmi şi medici pentru ca toţi participanţii să fie în siguranţă. Catedrala Mântuirii Neamului nu are autorizaţie de securitate la incendiu, construcţia nefiind finalizată.

Tora Apetrii, reporter

"Construcţia catedralei nu este finalizată, iar în preajma acesteia este organizat un şantier care nu poate asigura condiţii de siguranţă pentru un număr foarte mare de participanţi. Aşa că, Ministerul de Interne a dispus mobilizarea unui număr mare de echipaje de pompieri, salvatori SMURD, jandarmerie şi poliţie pentru a preveni orice situaţie de risc pentru populaţie."

"Este un an centenar, ne mandrim cu această Catedrală și tot ce este mai frumos pentru România”
”Toate dintr-o dată nu se poate, poate cu ajutorul lui Dumnezeu se va finaliza.”

”Chiar îmi place, este frumos”

"Pentru orice creștin evenimentul de astăzi, pentru orice român este o mare bucurie."

Echipajele pompierilor SMURD au acordat îngrijiri medicale unui număr de apeste 60 de persoane aflate la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului, dintre care trei au fost transportate la spital.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook