Sindicaliștii din penitenciare, nemulțumițiReprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, nemulțumiți de ministrul Justiției. Aceștia au mers, vineri dimineaţă, la Minister, cu aceleaşi revendicări privind în special condiţiile de lucru din penitenciare. Liderul sindical Sorin Dumitrașcu a criticat modul în care ministrul Justiţiei a gestionat până acum situaţia angajaţilor din penitenciare şi a spus că nu şi-a respectat promisiunile şi "a pus ceva pe o listă ca să pară că sunt nişte lucruri pe care le-a făcut”.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter

"Sindicaliştii solicită un nou statut al personalului din penitenciare, plata orelor suplimentare şi condiţii mai bune de lucru. Aceștia spun că, deşi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a promis întâlniri în fiecare lună cu sindicatele, acest lucru nu s-a întâmplat, iar în ultima perioadă nici nu le-a mai răspuns solicitărilor."

Referitor la suplimentarea posturilor, liderul FSANP, Sorin Dumitrașcu, a precizat că este "doar pe hârtie”, iar majorarea de 10 la sută a salariilor a fost obţinut-o doar în urma unor presiuni. El a mai declarat că ar trebui să fie 20.041 de angajaţi în penitenciare, însă numărul lor abia depăşeşte 12.000, în condiţiile în care sunt peste 23.000 de deţinuţi. Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a enumerat pe Facebook, vineri dimineaţă, măsurile luate pe parcursul anului trecut pentru dezvoltarea sistemului penitenciar, în care vorbeşte despre ceea ce s-a făcut pentru îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie, dar şi despre măsurile luate pentru îmbunătăţirea condiţiilor pentru angajaţi.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook