Sindicaliștii din Poliție cer reformarea Poliției RomâneSindicatele cer reformarea Poliției! Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie cere, într-o scrisoare deschisă adresată Administraţiei Prezidenţiale, Guvernului, Camerei Deputaţilor, Senatului şi Ministerului Afacerilor Interne, reformarea Poliţiei Române, modificarea legislaţiei şi întărirea autorităţii poliţistului. De asemenea, pentru funcţiile de conducere au fost cerute concursuri organizate transparent, singurul criteriu important fiind acela de competenţă. Sindicaliștii au mai solicitat verificarea evidenţelor cu şefii din Poliţia Română care beneficiază de autoturism şi şofer de serviciu, considerând că mulţi dintre ei pot conduce singuri maşinile iar alţii pot utiliza autoturismele personale. Sindicatul consideră că trebuie clarificată şi organizarea poliţiei din mediul rural unde sunt în prezent secţii şi posturi de poliţie fară o eficienţă maximă. În paralel, sindicaliștii au cerut adoptarea unui set de legi menite să întărească autoritatea poliţistului român pe de o parte şi siguranţa cetăţeanului pe de alta, cu prevederi clare şi sancţiuni cât mai dure. Polițiștii și-au motivat cererile afirmând că o analiză simplă a situației arată că, prin eficientizarea activităţii, simplificarea procedurilor şi reducerea birocraţiei, aproximativ 40% din personalul structurilor suport, ar putea fi repartizaţi în operativ, acolo unde este cea mai mare nevoie de oameni. În încheierea scrisorii, sindicaliștii au scris că evoluţia societăţii şi cerinţele actuale fac ca reformarea poliţiei şi schimbarea legislaţiei să fie o necesitate.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook