Sistemul informatic al CNAS, tot într-o sincopăSistemul informatic CNAS, blocat din nou! Din cauza sincopelor în funcţionarea cardului de sănătate, medicii de familie sunt nevoiți să trimită pacienții acasă. Președintele Asociației Medicilor de Familie București, Sandra Alexiu, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care spune că medicii reclamă zilnic că sistemul informatic nu funcționează. Aceasta spune că medicii de familie primesc telefoane impertinente cum că ar fi mincinoși și că de fapt sistemul merge. Sandra Alexiu spune că cele mai mari probleme sunt la eliberarea rețetelor, pentru că nu funcționează componenta de validare și că nu se poate verifica pe site-ul Casei Naționale de Asigurări dacă pacienții care vin la medicii de familie sunt asigurați sau nu.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "Președintele Asociației Medicilor de Familie București spune că, pe lângă problemele din sistemul informatic CNAS, medicii de familie sunt puși în situația de a se certa cu pacienții care înțeleg doar că medicul pe care îl au în față nu le poate oferi servicii medicale. Aceasta spune că în acest moment nu vede nicio rezolvare, având în vedere faptul că medicii semnalează în fiecare zi că există blocaje în sistemul online de sănătate."

Într-un comunicat difuzat joi, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate cere furnizorilor de servicii de sănătate să trateze responsabil problemele medicale ale asiguraţilor şi să nu amâne acordarea tratamentelor necesare acestora, având în vedere fluctuaţiile apărute în funcţionarea sistemului informatic. Circumstanţele apariţiei problemelor în funcţionarea Platformei Informatice a Asigurărilor de Sănătate, imediat după încetarea unui contract de mentenanţă, vor fi clarificate cu aportul unor specialişti, se mai spune în comunicat.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook