Slujbă de Bobotează, la Stâna de ValeMarele Praznic al Botezului Domnului, anunţat astăzi de clopotele bisericilor din toată ţara! Una dintre cele mai mari sărbători creştine a fost marcată aşa cum se cuvine la Stâna de Vale. În staţiunea din inima Apusenilor este deja o tradiție ca, de Bobotează, apele Izvorului Minunilor, care țâșnesc chiar în mijlocul stațiunii montane, să fie sfințite, astfel încât să rămână proaspete vreme îndelungată. 

AMBIANTA SLUJBA 

Turiștii și localnicii au venit să se bucure de binefacerile apei sfințite. Un sobor de şase preoți, în frunte cu Serafim Pop, starețul Mănăstirii Stâna de Vale, a binecuvântat apele celui mai renumit izvor din Apuseni și s-a rugat pentru sănătatea celor care vor bea apă din el. Părintele Serafim Pop, starețul Mănăstirii Stâna de Vale, a explicat însemnătatea acestei sărbători şi a vorbit despre miraculoasele proprietăți ale apei sfințite la Boboteaza, precum și despre calitățile ieșite din comun ale apei Izvorului Minunilor, căreia i s-a dus vestea în toată țara și peste hotare. 

Serafim Pop, stareţ Mănăstirea Stâna de Vale

La slujbă au asistat și turiștii care au ales să-și petreacă sărbătorile în stațiunea Stâna de Vale. De-a lungul timpului, s-au țesut diferite legende în jurul Izvorului Minunilor, care au încântat zeci de generații. Una dintre ele spune că Izvorul cu ape miraculoase s-a născut dintr-o mare iubire, între o fata de împărat din Țara Ghețarilor și un fecior de crai din Țara Focului. Și, atunci când ceva se naște din dragoste, orice miracol este posibil. 


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook