Smartphone, dotat cu Inteligența artificială80% din smartphone-uri vor include o formă de inteligenţă artificială până în 2023. Potrivit unui studiu de cercetare în domeniu, în următorii cinci ani, numărul smartphone-urilor dotate cu un chip sau un algoritm de inteligenţă artificială va creşte semnificativ. În prezent, conform studiului, aproape 48 la sută dintre telefoanele inteligente disponibile pe piaţă includ, deja, o formă de inteligenţă artificială.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "În acest moment, inteligența artificială aduce mici îmbunătăţiri punctuale smartphone-urilor. De exemplu, mulţi producători îl folosesc pentru reglarea automată a setărilor camerei foto în funcţie de condiţiile de iluminare şi pentru prelucrarea automată a fotografiilor realizate. Un reprezentant al inteligenţei artificiale este și aşa-zisul asistent digital, precum Google Assistant sau Siri, care foloseşte inteligența artificială în diverse scopuri, precum înţelegerea întrebărilor utilizatorilor şi răspunsul într-o formă cât mai naturală."

Pot exista, însă, şi beneficii mai importante. Google, spre exemplu, va folosi inteligența artificială, în următoarea versiune de Android, pentru a personaliza gestionarea resurselor de către sistemul de operare. Acesta va deprinde comportamentul utilizatorului şi va şti când şi ce componente sunt necesare sau pot fi oprite. Astfel, ar trebui să se obţină o autonomie mai bună. Smartphone-ul este primul bastion al inteligenţei artificiale la nivel de utilizator final. Datorită răspândirii şi al interesului foarte mare pentru acest gen de dispozitive, producătorilor le este relativ la îndemână să implementeze programe de inteligență artificială pe astfel de device-uri.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook