Soluţii pentru dascăliMai sunt doar trei săptămâni până vor începe școlile iar scenariile sunt discutate încă de autorităţi, pentru ca elevii şi profesorii să fie în siguranţă. Învăţământul online rămâne o opţiune, așa că aproape 8000 de profesori din România și Republica Moldova s-au înscris la o nouă serie de webinarii pentru a învăța cum se predă online.

RAMONA IOANA MEZEI, profesor coordonator, F.D.V.D.R.

"Mă bucur că sunt atât de mulți dascali înscriși. În cadrul webminar-ului eu voi vorbi despre cât de important este brandul personal pentru fiecare dintre noi și cum ne poate ajuta crearea acestuia în meseria de dascăl, mai ales în aceste vremuri pe care le trăim și în care trebuie să ne construim și o identitate online. Brandul personal trebuie tratat cu atenție, pentru că vorbim de reputația noastră. Este ca un fel de carte de vizită pe care o purtăm mereu cu noi. Brandul personal ne ajută să ieşim din mulţime, să te diferenţiezi de ceilalţi. Important este sa fim noi înșine, pentru că doar așa vom obține pe termen lung încrederea celor din jur, încrederea părinților și a elevilor."

Profesorii spun că au reușit să se adapteze la nevoile actuale, iar copiii și părinții trebuie să se obișnuiască și ei.

GEORGETA ȘERBAN, profesor, Școala Gimnazială Tudor Arghezi

"Am reușit să ne organizăm foarte repede și să ne adaptăm rapid la nevoile actuale atât ale profesorilor, dar nu numai și ale părinților și ale copiilor pentru că așa cum bine știm este foarte important acum să îi ajutăm pe părinți pentru că în cazul în care școala va începe sau va fi în online la un moment dat au nevoie de foarte mult ajutor pentru că ei nu știu ce să facă, cum să facă și cum să se adapteze, să își îndrume copiii, de aceea noi prin aceste webinari dorim să îi ajutăm nu numai pe profesori dar și pe părinți și pe copii."

Participarea profesorilor la webinarii este gratuită. Proiectul este realizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Românieie în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Centrul de Carte Străină și Academia de Inovare și Schimbare prin Educației din Republica Moldova, în cadrul campaniei "Liga Profesorilor Excepționali."


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook