Spital de dermatologie ultramodernSpital nou de dermatologie, inaugurat în Saftica, județul Ilfov! Noul spital a fost prezentat, sâmbătă, în cadrul evenimentului ”Ziua porților deschise”, reprezentanților lumii medicale, dar și jurnaliștilor. Activitatea noului centru dermatologic are ca obiectiv furnizarea de servicii medicale, în vederea depistării precoce a bolilor de piele, precum și tratamentele.

CLAUDIA SPRÎNCENATU, director general, spital de dermatologie ”La 32 de ani de activitate, am deschis acest nou spital, suntem la un nivel de peste 20 de lasere folosite special pentru dermatologie și tratamentele sunt multiple, îndreptându-se către orice tip de patologie dermatologică. Spitalul a fost gândit pentru a veni în întâmpinarea necesităților pacienților. Sigur că suntem după o experiență de 32 de ani de activitate, cu aceeași echipă. Au făcut tot posibilul să poată oferi accesul și dreptul la sănătate al tuturor pacienților.”

Spitalul are o dotare cu aparatură de ultimă generație, care rivalizează cu cea a clinicilor occidentale de profil, iar digitalizarea asistată de inteligența artificială are o pondere semnificativă.

LUCIAN RUSSU, medic, Dermato-Venerologie ”Prioritățile sunt, în primul rând, stoparea cancerului de piele. Este dezideratul numarul unu. Prevenția, în sensul să nu ajungem să-l tratăm, ci să îl prevenim și să nu ne confruntăm cu un tip de cancer, melanomul, care, anul trecut, a avut în Europa peste 300.000 de incidente. Enorm! Inteligența artificială a fost introdusă astăzi, în România, în absolută premieră națională. Este cel mai nou dermatoscop digital, care, la acest moment, poate să facă analiza si, instant, să ne dea rezultatele, dacă vorbim de malignitate, dacă este benign, deci este foarte important.

Spitalul de dermatologie din Săftica face parte din rețeaua privată de sănătate, dar este în faza de finalizare a demersului privind încheierea contractului cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Prin urmare, pacienții pot beneficia de servicii medicale decontate de CNAS.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook