Sprijin pentru studențiStudenții Universității Creștine Dimitrie Cantemir din Capitală au șansa de a face practică la companii de renume. Reprezentanții universității și ambasadorul Republicii Coreea la București, Kim Yong Ho, dar și reprezentanți ai unor companii de renume s-au întâlnit la forumul de educație și business de la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir și au discutat despre modul în care îi pot ajuta pe studenți.

CORINA DUMITRESCU, președinte Senat, Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir

"Dorim să creăm o reală legătură între cunoștințele teoretice care le sunt predate la cursuri și viața practică, viața reală din acest domeniu atât de efervescent, acela economic. Desigur că este un prim contact cu companiile coreene, iar în baza bunei legături cu Ambasada Coreeană vor urma întâlniri și cu alte companii din Republica Coreea. Noi ne dorim ca studenții pe lângă a obține aceste abilități practice din acest dialog și din practica pe care o să o facă, să fie și viitori angajați ai acestor companii, dacă se vor afirma și la forumul de astăzi și în cadrul activităților practice pe care le vor avea."

ALEXANDRU ALDOESCU, director HR SAMSUNG

"Fiecare companie are nevoie de un restart permanent, de resurse proaspete, de fapt oamenii nu sunt resurse, ei au resurse și încercăm să aducem cei mai valoroși tineri din universitățile din România, tocmai pentru a-i ajuta pe ei să crească și în același timp să creștem și noi odată cu ei."

KIM YONG HO, ambasadorul Republicii Coreea la București

"Sunt foarte bucuros să fiu aici, din nou. Am mai fost invitat și anul trecut. Astăzi vorbim despre relațiile româno-coreene. Ar fi de ajutor să înțelegem cum Coreea a reușit actuala sa dezvoltare economică."

Colaborarea dintre Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir și comunitatea de afaceri oferă studenților o experiență practică de lucru cu posibilitatea de angajare în viitor.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Destine ratacite 2
Drama

Destine ratacite 2

Gitanjali Devi îi încredințează lui Simar Bhardwaj sarcina de a găsi o mireasă ideală pentru nepotul ei. Căutarea lui Simar se termină când o întâlnește pe Simar Narayan, care visează să devină o mare cântăreață.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook