Stâna de Vale: pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști



Start la schi, la Stâna de Vale! Sute de turiști din toate zonele țării, dar și de peste hotare, au ales să-și petreacă ultimele zile libere din vacanţa prilejuită de sărbători în renumita stațiune montană din Munții Apuseni. Peisajele desprinse parcă dintr-un basm, calitatea înaltă a serviciilor și varietatea sporturilor care se pot practica aici, sunt doar câteva dintre motivele pentru care mii de persoane aleg, anual, să-și petreacă vacanțele la Stâna de Vale.

ANDRADA REȘTE, reporter

"Încă de la primele ore ale dimineții, turiștii au luat cu asalt stațiunea montană Stâna de Vale. Iubitorii de adrenalină se pot bucura, aici, de pârtia de schi reamenajată."

Frumoasa stațiune amplasată la doar 70 de kilometri de Municipiul Oradea pune la dispoziția turiștilor atracții pentru toate vârstele, de la cei mici până la cei mari.

SEBASTIAN CIOTA, administrator pârtie

„Turiștii care vin la Stâna de Vale pot să se bucure de următoarele servicii: avem teleski, atât pentru adulți, cât și pentru copii, care funcționează la capacitate optimă. Alt serviciu pe care putem noi să-l oferim este săniuța, avem pârtie de săniuță pe care bine ați văzut-o și tubing-ul care este senzațional atât pentru copii, cât și pentru adulți.”

Cele două pârtii de schi, "Cerbul 1", cu o lungime de 680 de metri, respectiv "Cerbul 2", cu o lungime de 800 de metri, sunt atracțiile principale ale stațiunii. Pentru o urcare cu teleschiul, adulții trebuie să plătească cinci lei, iar copiii, patru, în timp ce o tură cu colacul pe pista de tubing costă cinci lei. În plus, cei care nu și-au cumpărat săniuțe sau schiuri, nu trebuie să-și facă griji. Acestea se pot închiria de la baza pârtiei, contra sumei de 20 de lei pentru o săniuță, respectiv 30 de lei, pentru echipamentul de schi.

VOX 
"Cum e să schiezi aici, la Stâna de Vale? Este foarte frumos, mai ales că sunt două pârtii acum. Îmi place foarte mult să merg pe pârtia aceasta.”

VOX 

"De unde vii? Din Oradea! Și cum de ai ales să vii în această stațiune monatnă? Păi am fost și anul trecut și anul trecut și mi-a plăcut pârtia pentru că era aerul curat și zăpada care era numai bună pentru schiat."

VOX 

"De unde veniți? Din Arad suntem și venim de foarte mulți ani la Stâna de Vale, pentru noi Stâna de Vale reprezintă o parte din sportul și viața noastră. Ne place foarte mult."

După o zi încărcată de adrenalină și voie bună pe pârtie, turiștii își pot încheia ziua la hotelul din stațiune, care beneficiază de toate condițiile pentru relaxare și distracție. Pe lângă confortul la standarde ridicate, hotelul dispune de o bază de tratament, unde clienții se pot bucura de saună, masaj, magnetoterapie sau hidroterapie.

MIRELA MARIN, reprezentant hotel

„Dispunem de 60 de camere, dintre care 4 apartamente, 52 de camere duble care au fost recent renovate, bază de tratament, unde se poate face saună, masaj, jacuzzi.”

Turiștii sunt așteptați să sosească, iarna aceasta, în număr cât mai mare în frumoasa stațiune bihoreană, iar organizatorii le promit acestora că vor avea parte de momente de neuitat.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook