Start Up Nation 2022, demaratA treia ediţie a programului Start Up Nation a început. Antreprenorii care doresc să îmbunătăţească performanţa economică a firmelor aflate la început de drum vor putea obţine fonduri nerambursabile în valoare maximă de 200.000 lei. Potrivit unui comunicat al Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului, pe platforma informatică granturi.imm.gov.ro, aplicanţii, cu profilul, userul şi parola generate, vor completa, semna electronic, încărca şi transmite formularul de înscriere. Cererile vor fi finanțate în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute. Se vor puncta activitățile care aduc plusvaloare în România, investițiile în tehnologii noi, inovative, energia verde, digitalizarea și pregătirea antreprenorială. Statul finanțează cu maximum 100.000 de lei crearea unui loc de muncă și cu până la 200.000 de lei înființarea a două joburi. În program se vor putea înscrie microîntreprinderile, la care se adaugă întreprinderile mici și mijlocii înființate după 1 ianuarie 2020. Bugetul programului este de 520 de milioane de lei, din care 500 de milioane pentru firmele din România și 20 de milioane pentru partea destinată Diasporei. Beneficiarii programului trebuie să țină cont de obligativitatea achiziționării a două plăcuțe informative de dimensiunea A3, care vor fi plasate în interiorul și în exteriorul spațiului unde este implementat proiectul, în locul cu vizibilitatea cea mai bună. Aplicația electronică Start Up Nation 2022 va fi deschisă timp de 30 de zile lucrătoare, până pe 30 august, ora 20.00, cu posibilitatea de prelungire a termenului până la epuizarea bugetului.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook