Startul înscrierilor în clasa pregătitoareAu început înscrierile în învățământul primar. Conform calendarului aprobat de Ministerul Educației, prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare se desfășoară între 3 mai și 18 mai, perioadă în care trebuie completate, depuse și validate cererile-tip de înscriere. Aceste documente pot fi completate şi online, pe site-ul dedicat, dar, după completarea lor, părinții trebuie să meargă la unitatea de învăţământ unde vor să își înscrie copilul, în vederea validării cererii. Pe lângă cererea de înscriere, trebuie depusă și recomandarea de înscriere în clasa pregătitoare, după caz, respectiv a declarației pe propria răspundere și a documentelor necesare în copie simplă. Pe 31 mai vor fi afișate listele cu copiii înscriși și cu locurile rămase libere. Cea de-a doua etapă de înscriere este cuprinsă între 6 și 12 iunie. În această perioadă, cererile de înscriere pot fi depuse sau transmise la secretariatul unității de învățământ de către părinții ai căror copii nu au reușit înscrierea în prima etapă. Llista finală a copiilor înscriși, în fiecare unitate de învățământ, va fi afișată pe 15 iunie. Pot fi înscrişi în clasa pregătitoare copiii care împlinesc vârsta de șase ani până la 31 august 2023, inclusiv. Cei care împlinesc șase ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2023 pot fi înscriși în baza unei recomandări din partea unei unități de învățământ preșcolar sau, dacă nu au frecventat grădinița, în baza evaluării Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, respectiv a Centrului Municipiului București de Resurse și Asistență Educațională.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook