Staţia dintre Berceni şi Şoseaua de Centură va fi gata în 2012O nouă staţie de metrou va fi construită pe Magistrala 2! Metrorex şi Primăria Sectorului 4 al Capitalei vor demara un proiect comun de construcţie a unei staţii de metrou la nivel suprateran, între staţia de metrou Berceni, actual capăt de linie al Magistralei M2, şi Şoseaua de Centură. Lucrările vor demara în prima parte a anului viitor şi vor fi încheiate până la jumătatea anului 2021. Potrivit primarului Sectorului 4, Daniel Băluţă, până la sfârşitul acestui an, specialiştii de la metrou vor realiza studiul de fezabilitate, care va costa 1,3 milioane de lei, urmând ca prin acesta să fie stabilit costul final al lucrărilor, şi felul în care va arăta staţia. Costurile construcţiei vor fi suportate integral din bugetul local al Sectorului 4.

DANIEL BĂLUŢĂ, primar, Sector 4

"Doar în acest an am avut, grație investitorilor, derulate la nivelul Sectorului 4 o creștere de aproximativ de 20 de procente a veniturilor proprii a primăriei sectorului 4, prin aceste măsuri de investigație pe care le avem.......... obținută după 31 decembrie 2018.”

DUMITRU ŞODOLESCU, director general, Metrorex

” Magistrala 2 făcea parte din proiectul 2019 - 2024, aceasta soluție pe care am găsit-o cu primăria sectorului 4....... conformitate cu planul strategic pe care îl avem.”

Reţeaua de metrou a Municipiului Bucureşti se întinde pe 71 de kilometri, distribuiţi pe patru linii magistrale şi 53 de staţii. În prezent, se află în construcţie Magistrala 5, cuprinsă între Râul Doamnei - Haşdeu. Primul tronson al acesteia are o lungime de 6,8 km, pe parcursul cărora sunt prevăzute 10 staţii.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook