Straiele albe ale iernii, la Stâna de Vale



Stațiunea Stâna de Vale din Munții Apuseni este învăluită în straiele albe ale iernii. Zăpada a transformat peisajul într-un colț de basm, așa că, foarte mulți turiști au ales să își petreacă vacanța la Stâna de Vale.

AMBIANȚĂ

Oferta de cazare și masă, posibilițătile diverse de petrecere a timpului au făcut ca Stâna de Vale să fie stațiunea preferată de un număr record de turiști.

DAN PETRESCU, administrator, Stațiunea Stâna de Vale

"Stațiunea Stâna de Vale este una dintre cele mai importante stațiuni din România. Deja avem turiști și de pe plan național, de Revelion am avut turiști și din București, Târgoviște, Ploiești, grup organizat și restul din zona Transilvaniei."

Surpriza pregătită pentru iubitorii sporturilor de iarna este o nouă pârtie de sky, proaspăt inaugurată. Pârtia ,,Bradul’’, cum a fost denumită, are o lungime de 1.233 metri şi este dotată cu o instalaţie de telescaun cu o capacitate de 350 de locuri. Instalaţia de telescaun are o lungime de un kilometru şi porneşte de la baza pârtiei, lângă parcul de aventură. Pârtia nouă are două bucle generoase şi o joncţiune cu celelalte două pârtii din Stâna de Vale, Cerbul şi Renul.

DARIA: "Am venit la Stâna de Vale să mă dau cu sania, cu telescaunul, să ne bucurăm de zăpada din jur."

BENI: "Cum este pârtia Bradul? Este perfectă!"

LOREDANA ROXIN, reporter

"Chiar dacă nu ai schiuri în picioare și nu intenționezi să cobori pârtia pe schiuri, iată poți apela la telescaun ca să te bucuri de un peisaj de vis. Ceea ce văd eu acum: stațiunea Stâna de Vale este minunată, prin urmare iată că reușim și în această formulă să ne destindem și să ne bucurăm de tot ceea ce ni se oferă aici."

NICOLAE, "Venim în fiecare an la Stâna de Vale, multă distracție, adrenalină, o atracție nouă telescaunul, foarte frumos!"

LOREDANA ROXIN, reporter

"În stațiunea Stâna de Vale ai posibilitatea să te bucuri de zăpadă și să te distrezi. Dacă nu te încumeți să te urci pe schiuri, alegi să te dai cu săniuța, cum am făcut eu."

Pentru a putea asigura o intervenţie rapidă la eventualele accidente, salvamontiştii bihoreni au suplimentat şi ei dotările în Stâna de Vale. Există două stații de intervenție și un echipaj mobil pregătit să intervină în orice moment, în caz de nevoie.

LUCIAN FRENȚIU, salvator montan

"Serviciul Județean Salvamont-Bihor a suplimentat resursele materiale și umane, avem tărgi și echipamente medicale speciale, pentru a avea o intervenție cât mai rapidă pe pârtie în caz de accident."

Turiștii sunt asteptați să se bucure de tot ceea ce oferă stațiunea din inima Munților Apuseni. Zăpada, peisajul minunat, diversitatea posibilitătilor de relaxare, dar și de distracție sunt garanții pentru petrecerea unui sejur de neuitat.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook