Ștrandurile și piscinele, redeschise de luniDe luni, cluburile de vară cu piscine exterioare pot primi iarăşi clienţi. Administratorii sunt obligaţi să respecte normele de prevenire a răspândirii coronavirusului stabilite prin ordin comun al ministrului tineretului şi sportului şi al ministrului sănătăţii, în baza căruia îşi pot desfăşura activităţile. După noile reguli, se merge la ștrand doar cu programare. Fiecărui client i se va măsura temperatura, care nu trebuie să depăşească 37.3 grade C, să aibă prosopul său, adus de acasă sau ambalat individual de la spălătorie. De asemenea, şezlongurile trebuie amplasate la o distanţă minimă de doi metri unul față de celălalt. În piscină, fiecare persoană trebuie să aibă un spaţiu de cel puţin 12 metri pătraţi.

LAURENŢIU MUNTEANU, director marketing "Suntem în ultima fază a pregătirilor pentru aşteptarea vizitatorilor parcului. Unul dintre cele mai importante lucruri este tratarea apei. Noi avem un sistem special de tratare a a ei."

CHRISTOS ARGIROUPULOS, manager parc acvatic "Anul ăsta e puţin diferit. Am schimbat puţin parcul, o nouă intrare şi o nouă ieşire la parc. Am pus limită pentru fiecare şezlong, cu doi metri între ele. Suntem pregătiţi, aşteptăm oameni."

Deşi parcul acvatic la care am filmat dispune de 7.000 de șezlonguri, după noile norme vor putea fi folosite maximum o mie dintre ele. Mulţi dintre antreprenori sunt sceptici cu privire la faptul că, în noile condiţii, vor putea să-şi acopere toate costurile de întreținere a afacerii, inclusiv salariile.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook