Străzi ca-n Evul Mediu, în BucureștiImagini sumbre în București, capitală a unei țări membre a Uniunii Europene! Într-o eră a tehnologiilor avansate, în oraşul care se pretinde a fi o metropolă europeană, există străzi care nu sunt racordate la rețeaua de apă și canalizare. Aici, oamenii trăiesc la fel ca în Evul Mediu.

OCTAVIAN IONESCU, reporter "Deşi imaginile par să mă contrazică, nu ne aflăm în vreun cătun uitat de lume, ci chiar în București, capitala României în anul 2019. Mai precis, pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei, intrarea Canalul Argeș. În mod ironic, aici nu găsim nici urmă de canalizare sau rețea de distrubutie a apei potabile. La fiecare ploaie, oamenii care locuiesc în casele pe care le vedeti trebuie să facă slalom printre bălți, se aprovizionează cu apă potabilă din fântâni, iar apa menajera este deversată în fose."

Localnicii spun că au facut nenumărate sesizări la autoritățile locale, însă fără niciun rezultat. Autoritățile nu fac altceva, decât să paseze vina de la una la alta. Echipa Ştirilor Naţional TV a trimis solicitări către Primăria Sectorului 6, prin care a cerut explicații cu privire la situația greu de imaginat în care trăiesc acești bucureșteni. În răspunsul adresat redacției noastre, reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 precizează că au trimis către Primăria Generală a Capitalei documentațiile tehnice pentru introducerea rețelei de apă și canalizare pe aceste străzi și așteaptă aprobare. Aceleași probleme le-am găsit și în sectorul 4 al Capitalei. Și aici, de ani de zile, zeci de gospodării nu au apă și canalizare. Conform unei statistici a Primăriei Capitalei realizată anul trecut, cele mai multe străzi fără canalizare sunt în sectorul 1: aproape 100. Urmează sectoarele 3, 4 și 6, care au între 10 şi 80 de astfel de străzi, iar pe ultimele locuri se situează sectoarele 2 şi 5, care au fiecare câte 11 străzi neasfaltate şi fără utilităţi publice.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook