Summitul celor Trei Mări, un succesSummitul celor Trei Mări a fost unul excelent în ciuda dificultăţilor de politică internă! Aşa a declarat preşedintele Klaus Iohannis, la finalul reuniunii care s-a desfăşurat ieri şi azi la Bucureşti. În urma discuţiilor la care au participat opt preşedinţi, un prim-ministru, doi preşedinţi de camere şi un ministru de externe din cele 12 state membre ale Iniţiativei, a fost adoptată o declaraţie comună care stipulează principiile fundamentale care stau la baza Iniţiativei celor Trei Mări, dar şi obiectivele concrete atinse deja de summit.

KLAUS IOHANNIS, preşedintele României

Klaus Iohannis a precizat că, în cadrul reuniunii, au fost selectate proiecte aflate în desfăşurare şi proiecte noi. Preşedintele României a mai anunţat că Germania a devenit stat partener Iniţiativei celor Trei Mări. La conferinţa de presă comună, secretarul american al Energiei, Rick Perry, a pledat pentru diversificarea surselor energetice. "Nu vom permite altora să monopolizeze. Statele Unite şi Europa sunt deschise către afaceri şi nerăbdătoare să îşi exprime angajamentul”, a afirmat oficialul american, care a mai subliniat că energia nu trebuie folosită niciodată ca un mijloc de ameninţare şi a vorbit despre poziţia agresivă a Rusiei. La rândul său, premierul Poloniei, Matteusz Morawiecki, a pledat pentru aprovizionarea cu gaze din cât mai multe surse. El a precizat că, în cadrul summitului şi-a exprimat dezacordul în legătură cu construcţia conductei dintre Rusia şi Germania., pentru, în opinia sa, ar însemna o monopolizare mai puternică. La Summitul "Iniţiativa celor Trei Mări" de la Bucureşti au participat şefi de stat şi reprezentanţi ai acestora din 12 ţări din Europa Centrală şi de Est: Austria, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia, Slovenia şi Ungaria.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook