Taberele studențești, în pregătireVești bune, pentru studenți! Vara aceasta, între 14 iulie și 2 septembrie, Ministerul Familiei prin casele de cultură ale studenţilor şi Complexul Cultural Sportiv Studenţesc ”TEI”, organizează tabere studenţeşti la mare, la munte şi în Delta Dunării. Înscrierea, selecţia şi definitivarea listelor cu studenţii beneficiari are loc până pe 5 iulie. Conform comunicatului transmis de Ministerul Familiei, pot beneficia de locuri gratuite, însemnând cazare și masă, studenţii înscrişi la cursurile cu frecvenţă la programul de studii universitare de licenţă, la programul de studii universitare de masterat şi doctorat, în instituţiile de învăţamânt superior de stat. Beneficiarii sunt selectaţi de fiecare instituție de învățământ superior, în funcţie de anumite criterii. Astfel, se iau în calcul, printre altele, cazurile sociale, studenţii cu rezultate deosebite la învăţătură, studenţii care activează în cadrul caselor de cultură ale studenţilor care s-au evidenţiat prin activităţi cultural-artistice desfăşurate. Numărul total al locurilor disponibile pentru taberele studenţeşti de vară este de 5.000, se mai arată în comunicat. Lista locurilor propuse pentru tabere poate fi consultată pe site-ul Ministerului Familiei. Locurile vor fi stabilite în urma consultării cu organizaţiile studenţeşti.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook