Talentații elevi de la Școala nr. 59 din București, la Sala Dalles



Regal teatral pregătit de elevii Școlii Gimnaziale 59 "Dimitrie Sturdza" din Sectorul 6 al Capitalei, dar și demonstrații de gimnastică și spectacol de dansuri maghiare și rusești. Totul în onoarea olimpicilor școlii din Sectorul 6 al Capitalei și a Luceafărului poeziei românești, Mihai Eminescu. Maratonul spectacolelor a început aseară, în sala de festivităţi a Universităţii Populare Ioan I. Dalles din București, cu piesa "Gâlcevile din Chioggia", de Carlo Goldoni, pusă în scenă de talentaţii elevi ai Școlii nr. 59. Este povestea plină de veselie și culoare a certurilor între două grupuri de pescari din micul orașel Chioggia, aflat la țărmul Adriaticei, în laguna venețiană. Certurile izbucnesc din cauza intrigilor amoroase, dar, într-un fel sau altul, totul se termină cu bine, spre amuzamentul spectatorilor.

 LUCIAN IFRIM, coordonator proiect ”Acest proiect l-am început anul trecut. Se numeşte "Gâlcevile din Chioggia", de Carlo Goldoni, şi a fost un proiect minunat. Am lucrat foarte intens cu copiii. L-am ales pentru că ne-a plăcut foarte mult."

EMA, elevă "Teatrul reprezintă foarte mult pentru mine, teatrul m a ajutat să mă deyvolt să îmi controlez emoţiile."

ALEXANDRU, elev "Pentru mine teatrul este o pasiune,aici întâlnesc colegi şi prieteni cu care mă inteleg

ANDREEA, elevă "Îmi doresc foarte mult să ajung în viitor o actriţă, nu e foarte uşoară acesată meserie, dar dacă îţi place şi vrei să o faci îţi va ieşi totul bine"

Regalul teatral de aseară a continuat, astăzi, la Sala Dalles din Piața Amzei, cu reprezentația "Gâlcevile din Chioggia", dar și cu un spectacol de gimnastică și de dansuri rusești și ungurești.

PAULA COPĂCEL, director, Școala nr. 59 "Dimitrie Sturdza" ''Evenimentul este dedicat lui Eminescu, începem în iunie și terminăm anul viitor. Sunt 130 de ani de comemorarea pentru moartea lui , dar pentru noi este viu în suflet. Dedicăm prieteniei dintre Eminescu și Creangă. Și vom sărbători 170 de ani de la nașterea lui Eminescu.''

Demonstrațiile gimnastelor școlii și programul de dansuri maghiare și rusești au fost răsplătite cu aplauzele spectatorilor.

MARIA, elevă ''Noi am pregătit un dans unguresc pe care l-am prezentat și la serbarea de la școală. Noi dansăm pentru că avem și noi olimpici.''

ANA MARIA, elevă  ''Am muncit mult pentru acest eveniment și pe parcursul anului și cei care au primit premii bănuiesc că le merită.''

PAULA COPĂCEL, director, Școala nr. 59 "Dimitrie Sturdza" ''Toate sunt dedicate olimpicilor noștri, dorim să dăm o notă festivă, pentru că au muncit foarte mult și merită atenția și grija noastră specială.''

Televiziunea Național TV a fost premiată de Școala Gimnazială numărul 59 din Capitală, pentru susținerea acordată.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook