Taraful Cleante, pe scena "Opriţi timpul"Doar două săptămâni ne mai despart de un nou sezon al emisiunii "Opriţi timpul"! În fiecare duminică vă veţi bucura de prezența Tarafului Cleante. Diana Matei și Marian Cleante ne-au primit în casa lor și ne-au prezentat cartea de vizită pe care scrie muzică lautarească, jazz, folclor, café concert, pop-dance, rock și cover-uri, genuri care i-au consacrat de 17 ani. Îi puteți urmări în fiecare duminică de la ora 13:00, la Național TV.

DIANA MATEI ȘI MARIAN CLEANTE, artiști

"Taraful Cleante o să fie acolo, alături de Corina Chiriac și de noul moderator al emisiunii, pentru că alături de Corina va fi și spumosul Adrian Enache. Nu putem să îi spunem decât spumos, pentru că chiar așa este. Sezon nou, invitați excepționali, vă pregătim și o ediție de Paște, de pomină, așa cum trebuie și cu multe năzbâtii, cum numai echipa de la Opriți timpul vă poate pregăti. O să abordăm multe stiluri muzicale, cum v-am obișnuit, noi Traful Cleante, împreună cu Diana Matei.”

Buna dispoziție și atmosfera placută pe care o creează este întreținută cu profesionalism de membrii echipei. Experiența acumulată de-a lungul timpului îi face să interacționeze foarte bine cu publicul.

DIANA MATEI ȘI MARIAN CLEANTE, artiști

"Oamenii, la petrecerile la care mergem, chiar se distrează și puteți să faceți un research așa. Lăsați-mă pe mine că sunt modest: extraordinar. Suntrem atât de buni, încât lumea se distrează. O petrecere, indiferent unde mergi, o petrecere la care oamenii dansează, e o petrecere reușită. Important e să iei pulsul, știi, când mergi undeva. Eu nu-mi fac un playlist de acasă, întotdeauna îmi urmăresc sala, urmăresc publicul, văd cam ce se întâmplă și îmi dau seama după prima melodie cam care este direcția.”

Instrumentele clasice care definesc un taraf, asociate cu instrumentele moderne, fac savuroase spectacolele lor. Astfel, Taraful Cleante abordează stiluri muzicale variate. Diana Matei și Marian Cleante reușesc să impresioneze prin show-uri de excepție. Ca în orice altă profesie, munca și seriozitatea sunt pe primul plan.

DIANA MATEI ȘI MARIAN CLEANTE, artiști

"Oamenii au primit foarte bine, cand am început, efectiv, proiectul am venit cu o fuziune. Of, ce dor a fost muzică lăutărească, chiar și muzică populară, dar cu predilecție muzică lăutărească pe ritmuri moderne. Oamenii au primit foarte bine, pentru că am îmbrăcat o imagine foarte frumoasă, am venit cu ceva foarte fresh, puțin mai actual, cu piesele vechi, nemuritoare, pentru că oamenii se vor regăsi întotdeauna în muzica părinților, în muzica bunicilor, cumva e o chestiune de nostalgie.”

Certurile și respectul, spun ei, sunt ingredientele din rețeta de succes a carierei lor. Diana Matei și Marian Cleante lucrează de doi ani la proiectul Babilonia și pregătesc mai multe piese și multe surprize pentru fanii lor, pe care le vor concretiza într-un muzical.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook