"Timpul" dialogului, în an centenarÎntr-o perioadă în care dialogul între oamenii de cultură lasă de multe ori de dorit, revista Timpul oferă o alternativă. Astfel, publicaţia rămâne un vector de comunicare şi atitudine în ramura socio-culturală românească, mai ales în anul în care sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire.

DAN PAVEL, director revista Timpul

"Ziarul Timpul este de politică şi cultură, până acum, a fost doar de cultură, abordează atât chestiunile de importanţă naţională, politica de zi cu zi, centenarul, dar şi deschidere către politica externă în era Trump, Rusia lui Putin, alegerile din Italia şi Consecinţele lor, multe subiecre care nu apar în alte publicaţii."

SABIN DRĂGULIN, redactor-şef

"În anul Centenarului, revista Timpul îşi propune să aducă în atenţia cititorilor cele mai interesante subiecte. Avem teme ca Unirea Basarabiei cu România, a Bucovinei cu România, dar şi multe subiecte culturale, politice." 

Timpul a fost un important ziar apărut la București, în 1876. După 1990 a fost reînființat la Iași, cu titulatura de revistă culturală. La ziarul Timpul au scris personalităţi precum Mihai Eminescu, I.L. Caragiale și Ioan Slavici.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook