Ținuta potrivită, în 2022



AMBIANȚĂ 
"Moda trece dar stilul rămâne" spunea celebra Coco Chanel. Anul acesta creatorii încearcă să se întreacă pe ei înșiși, mai ales că după doi ani de pandemie oamenii încep să iasă din nou la petreceri, atât la restaurante cât și în aer liber. Și pentru că este sezonul nunților, am mers într-un atelier unde fiecare ținută este personalizată și adaptată preferințelor clienților.

IUSTIN GABRIEL BORCOTECI, creator vestimentar
"Datorită faptului că majoritatea evenimetelor au loc în aer liber, probabil din cauza pandemiei, rochiile cele mai căutate anul acesta sunt stilul boho, toată lumea încearcă să aibă ținute cât mai lejere, din bumbac natural, broderiile, totul se merge pe simplu, anul cesta. Exact același lucru se întâmplă și în cazul costumelor.  Lumea a renunțat la stilul ăsta clasic și acum majoritatea vor culori deschise, culori de vară, culori care se schimbă, în soare, altceva față de convențional, să spunem așa." 

Și pantofii trebuie aleși cu multă atenție.

IUSTIN GABRIEL BORCOTECI, creator vestimentar

"Mai nou, la noi se pot personaliza pantofii, exact așa cum dorim, începând de la cele mai mici detalii, de la talpă, la culoarea din care dorim, materialul din care dorim să fie pantoful, respectiv acest pantof este un verde, nu un verde simplu, este un verde patinat, inclusiv banda se poate face din altă culoare, dacă vrem, bordo sau cum a fost creată aceasta, tot verde, tot patinat. Depinde foarte tare de stilul fiecărei persoane în parte, deci în principiu se poate face absolut orice model de pantof, exact cum am dorit noi, un pantof unic." 

Iar dacă până acum miresele erau greu de mulțumit, acum au crescut și pretențiile domnilor pentru alegerea ținutei.

IUSTIN GABRIEL BORCOTECI, creator vestimentar

"Dacă înainte erau doamnele, miresele erau cele mai pretențioase, acum mai nou, domnii sunt foarte atenți la fiecare detaliu al produsului, atât la cămăși, pantofi, costum, sunt foarte atenți, din ce în ce mai atenți și ăsta e un lucru bun pentru că e o schimbare majoră în ultimii ani, în ținuta domnilor.”

Moda este o chestiune de gust și stil, dar indiferent de ținuta pe care o alegem, este bine să ținem cont și de sfaturile profesioniștilor. Accesoriile vestimentare sunt și ele foarte importante, pentru a completa o ținută. Și nu uitați, o petrecere înseamnă în primul rând să te simți bine în pielea ta și în compania celor dragi.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook