Transportul de cereale pe Dunăre, afectat din cauza nivelului scăzut al fluviuluiVara calduroasă a făcut prăpăd! Transportul de cereale pe Dunăre s-a blocat din cauza nivelului scăzut al fluviului, care nu permite barjelor să acosteze în port pentru a fi încărcate. În aceste condiții, proprietarii de silozuri și fermierii înregistrează pierderi importante.

AMBIANȚĂ 

Silozurile de cereale din Portul Corabia sunt arhipline, aşa că tone de cereale rămân în camioane sau sub cerul liber.

VOX: "Avem munți de floarea soarelui pe care nu știm cum să îi acoperim, vin ploile, vine vremea urâtă si noi chiar nu știm cum să ne descurcăm cu această marfă."


VOX: "În orașul Corabia nu s-a mai dragat Dunărea și acest lucru a dus la formarea unor insule de nisip care în prezent, s-au mărit și în zona portului turistic și comercial nu se poate circula."

Prețul cu care fermierii reușesc să-și vândă cerealele scade, iar Administrația Locală face demersuri peste demersuri la autoritatile locale pentru a draga Dunărea și a debloca situația.

VOX: "În urma dezbaterilor că solicitarea primăriei orașului Corabia să fie înaintată către comitetul pentru situații de urgență și către Minsterul Transporturilor."

Pâna când problema va fi remediata, cerealele stau neprotejate, iar riscul de degradare este foarte mare.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook