Trei avioane F-16 Fighting Falcon, în dotarea Forțelor Aeriene RomâneTrei aeronave F-16 Fighting Falcon au intrat oficial în dotarea Forțele Aeriene Române! Avioanele de luptă fac parte din escadrila de 12 aparate de zbor multirol incluse în acordul româno-portughez privind astfel de achiziții. Ultimele trei avioane ale escadrilei de F-16 au fost recepționate la baza Aeriană 86 de la Borcea.

MIRCEA DUȘA, secretar de stat, Ministerul Apărării "În 2013, am demarat programul de înzestrare cu avioane F-16. Programul a început în 2013 împreună cu partenerii din Portugalia. Fiecare am fost parteneri serioși și astfel în 2017 avem livrate cele 12 avioane."

Primele șase aeronave au intrat în dotarea Forțelor Aeriene Române în urmă cu un an, iar următoarele trei la finele anului trecut. Piloții care au lucrat pe aeronavele MIG 21 LANCER spun că F-16 sunt avioane mult mai ușor de manevrat.

VLAD CREȚU, locotenent comandor "Sunt luni întregi de pregătire teoretică și practică la simulator. Când faci prima misiune cu F-16 multe din comenzi sunt familiare. După care ești surprins de ușurința cu care se manevrează din punct de vedere al tehnicii de pilotaj."

După încheierea ceremoniei a avut loc o demonstrație de zbor a avioanelor de luptă.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Secretul mastii
Drama

Secretul mastii

În jurul anului 1700, prințul moștenitor Lee Seon luptă împotriva organizației Pyunsoohwae, organizație care se pregătește să privatizeze alimentarea cu apă a Joseon-ului.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook