Turneul premierului în țările arabe



Turneul premierului Marcel Ciolacu în țările arabe, organizat în perioada 16 - 19 aprilie, continuă. Marți, șeful Executivului de la București a avut întâlniri, la Doha, cu înalți oficiali ai statului Qatar și a semnat documente privind acorduri bilaterale. Miza vizitei delegației române la Doha o reprezintă atragerea investițiilor pentru realizarea unor proiecte în valoare de 15 miliarde de euro. Este vorba, printre altele, despre proiecte privind infrastructura, energia, securitatea în domeniul inteligenței artificiale. La Doha, Marcel Ciolacu s-a întâlnit și cu românii stabiliţi în Qatar. El le-a spus că este convins că în această ţară câştigă mult mai bine din punct de vedere financiar, față de cât ar câştiga în România, dar îşi doreşte ca ei să revină în ţară.

MARCEL CIOLACU, premierul României ”Sunteţi într-o ţară total diferită faţă de cea în care v-aţi născut şi este evident că eforturile dumneavoastră au fost cu atât mai mari să vă adaptaţi unei ţări atât de diferite de România. Aveţi respectul meu şi mă bucur imens că aţi dat curs invitaţiei domnului ambasador. Am venit cu o echipă de miniştri și împreună cu doamna ministru de Externe, să avem discuţii aplicate, mai ales în zona economică, dar şi în zona politică.”

După vizita în Qatar, delegația oficială a României poposește în Emiratele Arabe Unite, cu o miză economică și politică la fel de importantă. Printre altele, Guvernul României intenționează să atragă Emiratele în acționariatul companiei TAROM, dar și în realizarea unor investiții majore în Portul Constanța. De asemenea, se urmărește atragerea investitorilor din Emiratele Arabe Unite în realizarea unor proiecte de zeci de milioane de euro în județele Brăila și Ialomița.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook