Ultima zi a Matinalului Efervescent de la Național FM, în copacul de la Opera Comică pentru CopiiAtmosferă efervescentă, și în această dimineață, la Opera Comică Pentru Copii din București! Matinalii, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, au încheiat ciclul emisiunilor realizate la Opera Comică pentru Copii, transmise live pe Național FM și preluate pe Național 24 PLUS, cu o ediție de zile mari. Ascultătorii și telespectatorii au făcut cunoștință cu invitata Matinalului Efervescenti, Nika, o tânără în vârstă de 27 de ani, din Republica Moldova, care a venit în urmă cu 6 ani în București, hotărâtă să se afirme în lumea muzicii.

NIKA, artistă „Cât mai departe. Unde mă duce drumul, acolo o să mă duc și eu. O să fac pași cât mai mulți spre visul meu. 00 22 + 01 11 Îmi place foarte mult să analizez ce se întâmplă, tot ce se întâmplă cu mine, tot ce se întâmplă cu oamenii din jur. Lumea în general. Poate să mă inspire orice. Nu neaparărat scriu mereu despre dragoste, ceea ce este cumva o regulă sau toată lumea scrie doar despre asta. Mie îmi place să scriu despre orice.”

Nika compune piese muzicale încă de la vârsta de 8 ani, așa cum au învățat-o părinții ei, cei care au și susținut-o pentru a merge pe drumul pe care și l-a ales.

OANA PARASCHIV, realizator, Național FM „Ziua de astăzi a fost intensă, ca toată perioada în care ne-am aflat aici, la Opera Comică pentru Copii. Poate cu mai multe emoții, pentru că ne-am obișnuit în spațiul ăsta frumos, cu gândul unde o să fim în continuare.” 

MIHAI GĂINUȘĂ, realizator, Național FM
00 29 „Practic, am fost una cu copacul perioada asta, cinci săptămâni. Din păcate, va urma distanțarea socială de dudul respectiv, dar nu ne vom distanța de publicul nostru.”

MARIAN DICU, director tehnic, Național FM „A fost o idee pe care noi am ținut neapărat să o punem în practică, aceea de a vă ține de urât pe perioada vacanței, când oferta, trebuie să recunoaștem, este destul de modestă pe partea de radio și chiar pe partea de televiziune, pentru Național 24 PLUSsi sperăm căpână acum ați gustat din produsul complex pe care ne-am străduit să-l punem cap la cap și care va continua.” 

Oana Parschiv și Mihai Găinușă pregătesc noi surprize pentru săptămâna viitoare, așa că vă invităm să le fiți alături, începând de luni.

MIHAI GĂINUȘĂ, realizator, Național FM „Am zis că dacă am făcut în copac, să facem submarin, de acum. Ne băgăm sub apă să transmitem. E o glumă! O să fie o surpriză! Uitați-vă de luni, între 7 și 10 dimineața, și când zic uitați-vă, deși vorbim despre radio, este deoarece suntem și pe Facebook, în direct, în fiecare dimineață, Național FM, Matinal Efervescent.” 


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook