Ultima zi a Matinalului Efervescent de la Național FM, în copacul de la Opera Comică pentru Copii



Atmosferă efervescentă, și în această dimineață, la Opera Comică Pentru Copii din București! Matinalii, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, au încheiat ciclul emisiunilor realizate la Opera Comică pentru Copii, transmise live pe Național FM și preluate pe Național 24 PLUS, cu o ediție de zile mari. Ascultătorii și telespectatorii au făcut cunoștință cu invitata Matinalului Efervescenti, Nika, o tânără în vârstă de 27 de ani, din Republica Moldova, care a venit în urmă cu 6 ani în București, hotărâtă să se afirme în lumea muzicii.

NIKA, artistă „Cât mai departe. Unde mă duce drumul, acolo o să mă duc și eu. O să fac pași cât mai mulți spre visul meu. 00 22 + 01 11 Îmi place foarte mult să analizez ce se întâmplă, tot ce se întâmplă cu mine, tot ce se întâmplă cu oamenii din jur. Lumea în general. Poate să mă inspire orice. Nu neaparărat scriu mereu despre dragoste, ceea ce este cumva o regulă sau toată lumea scrie doar despre asta. Mie îmi place să scriu despre orice.”

Nika compune piese muzicale încă de la vârsta de 8 ani, așa cum au învățat-o părinții ei, cei care au și susținut-o pentru a merge pe drumul pe care și l-a ales.

OANA PARASCHIV, realizator, Național FM „Ziua de astăzi a fost intensă, ca toată perioada în care ne-am aflat aici, la Opera Comică pentru Copii. Poate cu mai multe emoții, pentru că ne-am obișnuit în spațiul ăsta frumos, cu gândul unde o să fim în continuare.” 

MIHAI GĂINUȘĂ, realizator, Național FM
00 29 „Practic, am fost una cu copacul perioada asta, cinci săptămâni. Din păcate, va urma distanțarea socială de dudul respectiv, dar nu ne vom distanța de publicul nostru.”

MARIAN DICU, director tehnic, Național FM „A fost o idee pe care noi am ținut neapărat să o punem în practică, aceea de a vă ține de urât pe perioada vacanței, când oferta, trebuie să recunoaștem, este destul de modestă pe partea de radio și chiar pe partea de televiziune, pentru Național 24 PLUSsi sperăm căpână acum ați gustat din produsul complex pe care ne-am străduit să-l punem cap la cap și care va continua.” 

Oana Parschiv și Mihai Găinușă pregătesc noi surprize pentru săptămâna viitoare, așa că vă invităm să le fiți alături, începând de luni.

MIHAI GĂINUȘĂ, realizator, Național FM „Am zis că dacă am făcut în copac, să facem submarin, de acum. Ne băgăm sub apă să transmitem. E o glumă! O să fie o surpriză! Uitați-vă de luni, între 7 și 10 dimineața, și când zic uitați-vă, deși vorbim despre radio, este deoarece suntem și pe Facebook, în direct, în fiecare dimineață, Național FM, Matinal Efervescent.” 


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook