Un bărbat a pus 4 ciobănești să sfâșie de viu un câine fără stăpân



Cruzime fără margini într-o localitate din județul Bistrița-Năsăud! Un tânăr cioban în vârstă de 22 de ani din localitatea Zoreni și-a pus cei patru câini din rasa ciobănesc carpatin să sfâșie de viu un alt câine, chiar sub privirile lui. Întreaga scenă îngrozitoare a avut loc în ultima zi a anului trecut, și a fost filmată cu telefonul de către fratele mai mic al tânărului, în vârstă de 14 ani. Totul a ieșit la iveală, însă, recent, după ce imaginile au fost făcute publice. Minorul de doar 14 ani este, se pare, chiar cel care l-a adus pe bietul animal la stâna unde se aflau fratele său mai mare și cei patru ciobănești, pentru a fi omorât. În cele trei minute de chinuri groaznice filmate de către minor, cei doi frați nu au nicio intenție de a opri măcelul care se întâmplă chiar sub ochii lor, ci dimpotrivă, par că își încurajează dulăii să continue.

SÂRB CRINA MARIA, purtător de cuvânt, I.P.J. Bistrița-Năsăud "Au fost audiate mai multe persoane, a fost găsit telefonul cu care s-a înregistrat și au fost vizualizate imaginile. Conform legii 205 privind protecția animalelor, fapta de ucidere cu intenție, fără drept, a unui animal, se pedepsește cu închisoarea de la trei luni la un an sau amendă."

Localnicii din zonă sunt îngroziți de fapta vecinilor lor și spun că aceasta nu este prima dată când tinerii manifestă un astfel de comportament odios față de animale. "Nu e primul câine pe care îl ucide aşa. Băiatul ăsta orice câine vede pe stradă îl aleargă cu câinii până îl prinde şi îl ucide. Nimeni din sat nu îşi poate lăsa câinele dezlegat că îl prinde şi îl omoară. Vă rugăm frumos faceţi ceva, nu mai suportăm!", a scris un localnic pe internet. În plus, el mai precizează că cei doi indivizi mai au acasă și alte animale, vaci sau cai, pe care le bat cu cruzime. Cazul a ajuns si in atentia Ministrului de Interne, Marcel Vela. Acesta nu a avut deocamdata nicio reactie pe marginea acestui subiect.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook