Un congres, mai multe perspective



Opt motive pentru organizarea Congresului PSD! Liderul social-democraţilor a explicat de ce s-au adunat delegaţii PSD la Sala Palatului. Liviu Dragnea a precizat că s-a încheiat primul an de guvernare, că există un nou Guvern, că trebuie stabilite metodele de punere în practică a programului de guvernare până în 2020, dar a vorbit şi despre dezbaterile din spaţiul public care au căpătat ”o violenţă extremă”. În timp ce Liviu Dragnea sublinia priorităţile programului de guvernare şi consecinţele lor pe termen lung, ajungând până în 2040, în faţa Sălii Palatului câteva sute de oameni s-au strâns pentru a protesta împotriva liderilor PSD.

ROXANA DUMITRICĂ, reporter

"Peste 4000 de delegaţi social-democraţi au venit la Sala Palatului pentru a-şi alege preşedintele executiv, secretarul general şi pe cei 16 vicepreşedinţi ai partidului. Ei au fost întâmpinaţi de câteva sute de protestatari care au cerut demisia liderilor PSD. Momentele tensionate nu au lipsit iar câteva persoane s-au ales cu amenzi după ce ar fi împiedicat forţele de ordine să-şi îndeplinească obligaţiile de serviciu."

AMBIANTA

VOXURI: "Am venit sa il sustinem pe preşedintel Dragnea."

AMBIANTA

Dacă afară atmosfera era încinsă, lucrurile nu stăteau mai prejos nici în interiorul Sălii Palatului, mai ales în timpul discursului preşedintelui Liviu Dragnea.

AMBIANTA APLAUZE

LIVIU DRAGNEA, preşedinte PSD

AMBIANTA

"Toţi suntem sub un asalt permanent şi este bine să vorbim. E nevoie de concluzii politice, de concluzii economice pe care societatea le aşteaptă, pe care noi le aşteptăm şi pe care tot noi, cei care guvernăm trebuie să le furnizăm. Dtele despre un an de mandat trebuie să vină din cifrele oficiale, nu de la ”emisiunile de seară” ale televiziunilor.// 

Cu toţii vedem că dezbaterile din spaţiul pubic au căpătat o violenţă extremă care blochează evoluţia dialogului despre drepturi, valori şi libertăţi, care sufocă societatea şi o dezbină. (..) Este consecinţa unei lupte între forţele democratice care au câştigat şi care vor să exercite în mod legitim puterea şi oameni şi instituţii care se substituie democraţiei.”

Dragnea a precizat că lupta se duce între cei care vor doar să modifice nişte legi, pentu a ajunge la normalitate şi adversarii politici. La rândul său, premierul Viorica Dăncilă, după ce i-a mulţumit preşedintelui Dragnea pentru că i-a acordat cuvântul, a prezentat măsurile pe care Guvernul intenţionează să le implementeze, între care legea achiziţiilor publice, legea finanţelor publice şi modificarea legii redevenţelor. Au existat şi social-democraţi mai puţin pasionaţi de discursurile liderilor, care au ieşit la o ţigară, "de după". Spre nemulţumirea femeilor de serviciu, care au avut mult de muncă, în urma delegaţilor...


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook