Un "experimetru" culturalVernisaj neconvenţional la Muzeul Ţăranului Român din Capitală. Intitulată "Experimetru", expoziţia prezintă trei experimente elaborate în afara perimetrului cotidian de către trei personalităţi în domeniul arhitecturii, al restaurării şi al artelor plastice: Matei Luca Stoian, Graziella Stoian și Nicolae Stoian. Preocupați de găsirea unor noi mijloace de expresie, artiștii mizează cu succes în lucrările lor pe vizual și pe percepția senzorială.

LUCA MATEI STOIAN, arhitect, artist plastic
"Exprimă trei direcţii, diferite, dar în acelaşi timp unitare, trei viziuni, trei materialităţi, trei direcţii că de fapt asta este, un trio experimentul în afara perimetrelor."

GRAZIELLA STOIAN, artist plastic
"Este o idee pornită de la un stil fovist sau îmbinat cu cel expresionist, întodeauna mi-au plăcut culorile vii, au dat o vitalitate compoziţiilor."

NICOLAE STOIAN, artist plastic
"Inspiraţia a început pe o tradiţie pe o şcoală a picturii româneşti, suntem în prezent în una din cele mai frumoase clădiri ale Bucureştiului, ale arhitecturii româneşti."

Cuvinte de laudă pentru această expoziţie inedită a avut şi reputatul academician Răzvan Teodorescu.

RĂZVAN THEODORESCU, academician

"Ceea ce îmi place foarte mult aici, acum este ideea de echipă, între părinţi şi fiu, de bun gust, de înaltă cultură vizuală."

Proiectul artistic, ce a fost itinerat în galeriile de artă private din mari oraşe ale Europei, Roma, Copenhaga, Stockholm, Mainz, Luxembourg și Viena, va fi deschis şi în Bucureşti, în perioada 20 iulie-15 august.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook