Un muncitor a obţinut în instanţă anularea deciziei de concediere în starea de urgențăUn muncitor din Vaslui a obţinut în instanţă anularea deciziei de concediere. Bărbatul, care lucra ca faianţar la o firmă, a fost dat afară în timpul stării de urgență. În instanță, omul a arătat că a fost angajat al firmei din anul 2018. În 22 ianuarie 2019, a intrat în concediu de creștere a copilului, iar mai apoi în șomaj. În 10 martie 2020, bărbatul a fost reangajat, dar peste doar şase zile a fost concediat. El a dat firma în judecată. În instanţă, reprezentanţii firmei au arătat că reclamantul a lucrat în companie pe baza unor contracte individuale de muncă pe perioade determinate. Ei au precizat că la patru zile după ce a fost reangajat, faianţarul nu s-a mai prezentat la serviciu. Chiar dacă i s-a transmis telefonic și prin intermediul colegilor să se prezinte la muncă ori să-și declare în scris situația, bărbatul a refuzat. De cealaltă parte, muncitorul a arătat că în 15 martie i-a transmis angajatorului o cerere în care l-a anunţat că urmează să stea cu fiica sa acasă, dar i s-a comunicat că firma "nu se complică cu astfel de cereri şi situaţii', motiv pentru care contractul de muncă va înceta. Instanţa i-a dat câştig de cauză. Judecătorii au dispus anularea deciziei de concediere şi reangajarea muncitorului, considerând că la desfacerea contractului de muncă nu s-a respectat legea. De asemenea, firma trebuie să-i plătească daune morale de 1.000 de lei.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook