Un proiect fără sfârşitDecizia primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, de a aloca mai puțini bani pentru lucrările de modernizare de la Prelungirea Ghencea, stârneşte nemulţumirea locuitorilor din sectorul 6. Edilul a decis că, anul acesta, doar 10 milioane de lei vor fi alocate pentru santierul de la Prelungirea Ghencea. Suma este însă cu mult sub necesarul finalizării lucrărilor. Cu aceşti bani se dorește finalizarea lucrărilor la primul tronson, demarate în 2019. Este vorba de numai 700 de metri dintre stada Brașov și strada Râul Doamnei. Rămâne în continuare un mister cine, când si cum va continua acest proiect până la conexiunea cu viitorul Pasaj Domneşti. Localnicii au ajuns la capătul răbdării.

Toţi se apucă şi nu mai termină niciodată uitaţi în cartierul acesta ne ia o oră să facem 2 kilometri.

Nu mi se pare normal, important era să termine ce au început.

prin telefon: DELIA MIHALACHE, preşedinte, Asociaţia Iniţiativa Prelungirea Ghencea

"Vă daţi seama că toată lumea este nemulţumită pentru că suma de 10 milioane este foarte mică, adică se va lucra pe aceiaşi 700 de metri începuţi de fostul primar în 2019 şi acum mai e puţin şi se fac doi ani. Cum e posibil să lucrezi doar 700 de metri din cei 6 kilometri în doi ani, în ritmul acesta nu este acceptabil."

Întrebat despre posibilitatea de a finanţa din fondurile primăriei Sectorului 6 continuarea lucrărilor, edilul Sectorului, Ciprian Ciucu a declarat că ar vrea acest lucru, dar nu are bani. Nici discuţiile cu Compania Naţională de Investiţii nu au dus la un rezultat, conducerea companiei precizând că "nu este o promisiune pentru acest an". Până la găsirea unei soluții, locuitorii din Sectorul 6 rămân cu o întrebare care își așteaptă răspunsul: cum este posibil să nu aibă prioritate la finanţare ca un proiect avansat, cu documentaţia tehnică făcută, cu un tronson deja început de aproape doi ani și cu elemente de mobilitate urbană durabilă incluse - tramvai, piste de biciclete, trotuare și parcare Park & Ride.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook