Un proiectil tras în Poligonul Cincu, rătăcit într-o grădină din MerghindealPanică într-o localitate din Sibiu! Un proiectil militar folosit în cadrul exerciţiului Saber Guardian 17 de la Cincu a aterizat în grădina unui localnic din satul Merghindeal. La lăsarea serii, elicopterele au început să survoleze zona și la scurt timp s-a auzit cum a căzut proiectilul. Toți oamenii din localitate s-au speriat. Evenimentul este cercetat de către Ministerul Apărării Naţionale, având în vedere că muniţia a părăsit perimetrul protejat al poligonului.

VOX "Nu a fost nimeni rănit, iar, din fericire, nu a produs nici prea multe stricăciuni, doar a scos câțiva cartofi din grădină."

VOX "Am auzit că s-o tras foarte aproape, chiar pe lângă noi o trecut. După, am auzit și unde a fost."

VOX "- O picat acolo, în curte. - Ați rămas uimit? - Da, normal că uimit! Păi, Dumnezeu draguțul poate face o chestie, de te tragi de păr, nu?"

VOX "O căzut un proiectil, acolo, în capul satului, la nea Traian în cartofi. Se duc copiii de se uită!"

Oamenii spun că nu e prima dată când survolează elicoptere pe deasupra caselor lor și nici prima dată când proiectilele ratează ținta.

VOX "Suntem în raza lor! O scos și oamenii cu stânele de acolo, că au aplicație mare."

VOX "S-a mai tras într-o zi acuma, tot așa, foarte aproape. Vin pe deasupra cu elicopetere, deci, tot timpul. Nu se ține cont, nici ziua, nici noaptea."

Localitatea Merghindeal din judeţul Sibiu este situată la 10 kilometri de poligonul Cincu din județul Brașov.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook