Un veteran din Bordești, județul Vrancea, ajuns la vârsta centenaruluiCentenarul veteranului, într-o localitate din județul Vrancea! De ziua veteranilor l-am cunoscut pe ultimul veteran de război din Bordești. Este vorba de sublocotenentul în retragere Avram Toader Constantin. Nea Costică, așa cum este cunoscut de localnici, a împlinit 100 de ani, devenind, astfel, cel mai batrân locuitor din zonă. A prins doua războaie și a supraviețuit miraculos luptelor la care a participat.

AVRAM TOADER CONSTANTIN, veteran de război “Stau singur de 25 de ani, de când mi-a murit soția. Copiii sunt la serviciu. Eu sunt singur, dar pot să mă mai mișc. Îs mulțumit sufletește datorită lui Dumnezeu, că are grijă de mine.”

Veteranul de război ne-a povestit de zilele lungi și grele din timpul războaielor și ne-a împartășit care este secretul unei vieți lungi.

AVRAM TOADER CONSTANTIN, veteran de război “Secretul e mare. Datorită și lui Dumnezeu, datorită și doctoriilor pe care le iau, datorită și hranei pe care o mănânc.”

Nea Costică este iubit și apreciat în localitatea sa de baștină. La împlinirea a 100 de ani, Toader Constantin Avram a fost desemnat cetățean de onoare al comunei Bordești.

IULIAN BAȘTUREA, președinte A.R.P.I.A. Focșani “La Muți Ani veteranul nostru de război, Avram Toader Constantin!”

FĂNEL IANCU, președinte Asociația ”Pro Vita” Bordești “Nea Costică, camarade Costică, veteran de război, minte sănătoasă, trup sănătos!”

ADRIAN GAVRILĂ, viceprimar, com. Bordești, jud. Vrancea “Din partea administrației publice locale a comunei Bordești, Nea Costică, îți urăm “La Mulți Ani!”.

Cu această ocazie îi urăm și noi un călduros “La Mulți Ani!” vrânceanului centenar.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook