Universul cuvintelorLansări de volume de excepţie la Târgul Internaţional de Carte şi Muzică-Libris, de la Braşov. Lucrarea „Tainele luminii”, în care neurologul Constantin Dulcan explică viaţa din lumea de dincolo, cu ajutorul relaţiei religie-ştiinţă, a avut un succes răsunător. Vizitatorii s-au bucurat şi de prezenţa autoarei de piese de teatru Nicole Duţu, care acum şi-a lansat romanul „Cum l-am învins pe Dracula”. Cartea prezintă povestea demonului care îşi caută iubita. Volumul este unul aparte, deoarece prezintă cu acurateţe detalii din lumea Istanbulului şi a Braşovului.

NICOLE DUŢU, scriitoare

De asemenea, Cristian Tudor Popescu şi-a lansat volumul „Viaţa şi opera”. Lucrarea prezintă cele mai importante evenimente din viaţa sa.

CRISTIAN TUDOR POPESCU, scriitor şi jurnalist

Şi volumul lui George Hudiţă, autor a peste 2 000 de careuri, "Călătorind prin Europa", a fost un real succes. Apoi, pasionaţii de lectură au putut să o întâlnească pe Aurora Liiceanu, prezentă la târg pentru lansarea cărţii „Madlena. Voce din dualp”.

AURORA LIICEANU, scriitoare

Varujan Vosganian, un alt nume puternic, le-a prezentat cititorilor volumul său „Copiii războiului”.

Iar seara s-a încheiat cu o lansare de excepţie a părintelui Savatie Baştovoi, pentru care oamenii s-au îngrămădit să ia autografe. Este vorba despre volumul „Antiparenting”, o carte care a stârnit controverse înainte de apariţia pe piaţă şi care deschide o discuţie complexă pe această temă. Volumul reprezintă o meditaţie a preotului originar din Republica Moldova asupra a ceea ce se întâmplă astăzi în lume.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook