Urșii atacă gospodăriile din Cheia, județul PrahovaSătenii din Cheia, județul Prahova, terorizați de urși! O ursoaică și puii eu ies de câteva nopți din adăpostul pădurii și cutreieră satul Cheia. Dacă pe unii localnici doar i-au speriat cu apariția lor, pe alții i-au păgubit de păsări și iepuri. Localnicii nu mai pun geană pe geană, de când au văzut ursoaica și puii dând târcoale caselor și cotețelor cu păsări.

AMBIANȚĂ "De la distanța aceasta ea este foarte mare."

Până acum, cel puțin șapte gospodării au fost vizitate de fiarele pădurii.

VOX "Erau în liziera pădurii, au mai fost și în alte zile, venea și mergea spre porțiunea asta, stăm cu teamă, nu e deloc plăcut, sper să-l prindă și să-i reloce. Așa, erau drăguți, dar când atacă..."

Unul dintre săteni e necăjit rău, după ce ursoaica i-a omorât toți puii de găină. Chiar și acum, deși cotețul e gol, sălbăticiunea dă târcoale cotețului în fiecare seară.

AMBIANȚĂ "Puii și ursoaica s-au ospatățat cu ele, le-au devorat bucată cu bucată. Nu eram acasă, m-a sunat vecinul, că a văzut ursoaica ieșind cu puii."

Comitetul local pentru situații de urgență din Cheia s-a reunit pentru a stabili o strategie de apărare. Acum, patrule de jandarmi supraveghează satul zi și noapte.

MĂDĂLINA LUPEA, prefect, jud. Prahova "Avem echipele de jandarmi care patrulează, plus reprezentanții Ocolului Silvic, ne-am luat toate măsurile și sperăm ca lucrurile să se linștească."

VASILE CORDOȘ, primar, com. Măneciu, jud. Prahova "Sper că vom lua măsurile ca această ursoaică să fie îndepărtată."

Prin lege, urșii nu pot fi vânați pe teritoriul României. Cea mai bună soluție pentru îndepărtarea ursoaicei și a puilor este capturarea lor și relocarea.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook