Vacanță ca-n povești, în Stâna de Vale



Vacanță ca-n povești în Stațiunea Stâna de Vale! Amplasată la o altitudine de 1100 de metri, în Masivul Vlădeasa, din Munții Apuseni, în această perioadă, stațiunea este învăluită în straiele albe ale iernii. Zăpada a transformat peisajul într-un colț imaculat de basm. Turiștii vin să se bucure de tot ceea ce le oferă Stâna de Vale - aerul ozonat, peisajele de poveste și diversitatea posibilităților de relaxare și distracție.

IULIA SERE, reprezentant, Stațiunea Stâna de Vale

"Avem un număr record de turiști iarna aceasta și îi așteptăm cu mare drag pe cei care vor să vină în vacanța de copii pentru că urmează luna februarie, în toată țara vor fi vacanțele de copii pentru ski. În timpul săptămânii nu sunt așa mulți oameni deci vă așteptăm cu cei mici ca să vă bucurați de zăpadă, de o mare zăpadă.Puteți să vă bucurați de pârtia de schi, de pârtia de sănii, tubing, DinoPark, plimbări cu telescaunul și de ce nu o plimbare prin natură până la Izvorul Minunilor sau până la mănăstire."

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, stațiunea oferă condițiile ideale: pârtii de schi cu grade de dificultate diferite, dotate cu instalații de telescaun și teleschi – pârtia "Bradul", cu o lungime de peste 1.230 de metri, "Cerbul", de 585 de metri și "Renul" cu o lungime de 730 de metri, la care se adaugă pârtiile de săniuș și schi pentru copii, echipate cu instalații de transport.

LUCIAN NISTOR, salvamontist

"În Stațiunea Stâna de Vale, turiștii sunt așteptați de luni până duminică în fiecare zi a săptâmânii, instalațiile funcționează, Baza Salvamont asigură permanență toată săptămâna, turiștii și schiorii fiind în siguranța, atât din punct de vedere tehnic, respectiv instalațiile de teleschi și de telescaun, cât și Salvamontul care este dotat cu toate echipamentele necesare, atât medicale, cât și tehnice."

La baza pârtiilor pot fi închiriate schiuri și săniuțe, la prețuri accesibile. O variantă de distracție îndrăgită sunt pistele de tubbing, aflate în incinta Parcului de Aventură "Happy Land".

 "Neaua este bună, zăpada!

- Ce părere ai despre calitatea pârtiilor de aici?

-Este una foarte bună."

"Sunt încântat să fac schi la Stâna de Vale. Zapadă foarte multă din belșug, toate pârtiile sunt foarte bune, toți schiorii își respectă responsabilitățile să nu pună pe ceilalți în pericol și sunt încântați să schieze aici."

"Pentru fiica este prima dată pe schiuri și am ales Stâna de Vale pentru că este pârtia asta foarte ușoară, este verde și putem, putem să învâțăm pe pârtia asta și nu este chiar așa aglomerat.

-Cât de des veniți la Stâna de Vale?
- De câteva ori pe sezon!"

Turiștii sunt asteptați să se bucure de tot ceea ce oferă stațiunea din inima Munților Apuseni. În stațiunea Stâna de Vale, relaxarea, distracția, aventura și buna dispoziție sunt garanțiile unei vacanțe de neuitat!


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook