Vacanță în Apuseni



Stâna de Vale, una dintre cele mai frumoase stațiuni din țară, atrage un număr mare de turiști pe tot parcursul anului. Amplasată la o altitudine de 1100 de metri, în Masivul Vlădeasa din Munții Apuseni, stațiunea din județul Bihor este renumită pentru aerul ozonat, peisajele de vis, dar si pentru multitudinea posibilităților de petrecere a timpului liber indiferent de anotimp.

IULIA SERE, reprezentant turism

"Un număr mare de turiști au venit în Stâna de Vale pentru tot ceea ce le oferă stațiunea. Avem pentru ei traseele în copac, tubbing, pista de bob, plimbările cu telescaunul care au o priveliște deosebită, trenulețul mai nou care deservește la vizitarea cascadelor de pe Valea Iadului și multe alte activități, cum ar fi închirierea de biciclete simple și electrice."

LOREDANA ROXIN, reporter

"Am urcat în vagoane, așteptăm semnalul de pornire, nu ne rămâne apoi decât să ne relaxăm, să respirăm aerul curat și să ne bucurăm de tot ceea ce urmează să vedem pe parcursul călătoriei - frumusețea munților Apuseni."

În această vară a fost inaugurat Dino Park, cel mai nou parc tematic din țară și cel mai mare obiectiv de gen din vestul țării. În parcul care se întinde pe aproximativ trei hectare sunt amplasați peste 50 de dinozauri animatronici, unde cei mari și cei mici pot admira creaturile unei lumi readuse la viață, aici la Stâna de Vale.

"Stațiunea Stâna de Vale este o stațiune foarte frumoasă. Venim aici în fiecare vară cu copiii. Dino Park este un parc excelent de distracție atât pentru copii cât și pentru adulți, iar Aventura Park oferă posibilități nenumărate, de distracție. Ne bucurăm cu toții și cred că vom reveni de fiecare dată."

"Îmi place aici totul, îmi place stațiunea și este foarte interesant Dino Park. Aici văd toți dinozaurii pe care i-am văzut în cărți și sunt foarte interesanți în mărimi naturale."

"Stâna de Vale este o stațiune extraordinară, cu posibilități de distracție multiple și pentru cei mici și pentru cei mari. Vă dați seama dacă eu la 43 de ani am participat astăzi la tubbing pentru prima dată și chiar mi-a plăcut. O să revin, chiar eu încă o dată vreau tubbing, încă o dat vreau bob. Vă dați seama cât de mult le-a plăcut fetițelor mele gemene care azi împlinesc 12 ani. Este extraodinar, condiții minunate, aer curat, distracție, e tot ce vrei aici."

"Astăzi este ziua noastră de naștere și am ales să ne petrecem ziua în Dino Park. Este o atmosferă foarte plăcută și o ocazie foarte specială."

"Am ales să ne petrecem vacanța cu familia, am venit din Alba Iulia și am ales ca destinație Happy Land, la Dino Park, am vizitat Dino Park, i-am dat cu bobul, cu tubbingul, cu trenulețul și ne place foarte, foarte mult și vrem să vizităm tot complexul din zonă.

Priveliștea pe care o oferă stațiunea și împrejurimile sale pot fi admirate din telescaunul care funcționează și în perioada sezonului cald. Trenulețul de agrement oferă turiștilor posibilitatea să viziteze locurile de poveste din Stâna de Vale până la cascadele de pe Valea Iadului. În stațiunea Stana de Vale, pe tot parcursul anului, relaxarea, distracția și buna dispoziție sunt garanțiile unei vacanțe de neuitat.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook