Vacanțe de vis în Bucovina



"Cântată de poeţi, iubită de Dumnezeu şi pictată de culorile naturii, Bucovina este partea cea mai veche și mai frumoasă a tării noastre, raiul Moldovei”, scria Mihai Eminescu. Ţara fagilor, de la cuvântul slav pentru acest arbore a atras de-a lungul timpului călători îndrăgostiţi de munţii falici, de bisericile sale impresionante şi de oazele de linişte. Iar de sărbători, Bucovina îşi deschide larg porţile pentru toţi cei care iubesc tradiţiile. Ca în fiecare an, foarte mulți turiști aleg să își petreacă sărbătorile de iarnă într-un peisaj de basm. Sucevița este una dintre zonele cele mai frecventate de turiști. Așezarea românescă seculară situată la poalele Obcinei Mari, la limita vestică a Depresiunii Rădăuți, a fost și este cunoscut în țară și datorită existenței Mănăstirii Sucevița. Locul are o mare încărcătură spirituală, iar turiștii sunt încântați că își pot încărca bateriile într-un loc liniștit și relaxant.

IULIANA CÎRSTIAN, recepţioneră

VOX bucatareasa

"Bine ați venit in inima Bucovinei, mai exact la Complexul Turistic Voievod. Ceea ce ne dorim pentru clienții noștri este ca ei să se simtă ca acasă, de aceea îi primim în locația noastră în camere matrimoniale. Tarifele noastre încep de la 250 de lei pe noapte, ajung undeva până la 550 de lei. În aceste tarife, noi punem la dispoziția clienților micul dejun, piscină, saună, sală de fitness. având în vedere că suntem în luna cadourilor, cea mai frumoasă lună din an, (...) le punem la dispoziția clienților pachete speciale. Din păcate disponibilitatea nu mai există, s-a ocupat de ceva timp, dar îi așteptăm începând din luna ianuarie cu mare drag. (...)Cu toate că suntem ocupați în perioada sărbătorilor, avem o nouă locație care le permite viitorilor clienți confortul garantat. Această locație se numește Voievod Parc, (...) acolo ar mai fi ceva disponibilitate, așa că vă așteptam cu mare drag la noi în Bucovina."

Voievod Park pune la dispoziție un restaurant cu bucate tradiționale, iar în incinta unității funcționează o herghelie, care este o atracție deosebită pentru copii și nu numai. De asemenea, Voievod Park deține teren de fotbal, teren de tenis, sală de fitness, piscină și saună și pârtie de schi. Turiștii care vin aici pot utiliza masa de biliard, masa de tenis sau se pot destinde în sala de bowling cu patru piste. Pensiunea Voievod Park este situată într-un peisaj idilic și relaxant, care umple privirea și sufletul turiștilor de îndată ce ajung aici.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook